Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co Robic W Trakcie Wibracji Zeby Wyjsc?, prosze o pomoc
predrag8
post 14.12.2008 - 00:57
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 6262

Kilka razy miewalem wibracje, jednak nigdy niepotrafilem tego wykorzystac i wyjsc z ciala jak do tej pory nieudalo mi sie.Moze dlatego ze wiedzialem ze jestem blisko i zbyt mocno sie cieszylem niepotrafilem ie skupic.Znacie jakies dobre metody porady w miare proste ktore zaowocuja?Zapoznalem, sie,z,poradami Monroa,ale niewiem jak je wykonac w praktyce, dla takiego laika jak ja sa zbyt skomplikowane.Prosze o pomoc
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
scandi
post 20.12.2008 - 00:20
Post #2

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 6542

Często w trakcie wibracji zapadałem w sen i znalazłem na to sposób:
przed snem powtarzając w myślach że dziś doświadczę oobe wprowadzam się w silne wibracje , po których zasypiam. Mija kilka godzin i budzę się (jeszcze kiedy jest ciemno, ale nad ranem) . Po przebudzeniu staram się nie wykonywać żadnego najmniejszego ruchu. Moje ciało poprzedzone silnymi wibracjami staje się sztywne, słyszę dźwięk wydobywający się ze środka głowy, jakaś siła mnie wyciąga, czuję zaniepokojenie (ciało kompletnie sztywne) , wychodzę i unoszę się nad własnym ciałem (widzę je) , chęć powrotu, czasem panika, wracam, po chwili mogę poruszyć palcem, ręką- wróciłem
Oczywiście przebudzenie wymaga zaprogramowania własnego "budzika" biologicznego stosując afirmację (to łatwe) , gdyż korzystając z tradycyjnego budzika musiałbyś po przebudzeniu wykonać czynność związaną z wyłączeniem urządzenia. To powoduje dekoncentrację.
Powodzenia.
Ps. Na religii nie kłamali. Wieczność istnieje
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic