|
|
22.12.2008 - 16:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zastanówmy się ; ) przechadzając się ulicą, jak rozpoznać osobę zainteresowaną OOBE, po wszystkich czynnikach , wygląd, rozmowa, charakter, usposobienie itd, Czy można w ogóle takie rozpoznanie dokonac ?
według mnie duże prawdopodobieństwo może mieć osoba zagubiona, nie dająca sobie specjalnie rady z warunkami życia fizycznego ; ), zamknięta w sobie, cicha taki stereotyp wg. mnie bo sam jestem podobna osoba :D ale to Tylko moje zdanie teraz czekam na wasze ;] |
|
|
|
![]() |
22.12.2008 - 23:47
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam wszystkich,
Ja również jestem rozgadany, zbyt rozgadany(mam czasem przez to nieprzyjemności). Nie wiem czy oobe ma na mnie jakiś wpływ, czuje, że ostatnio trochę się zmieniłem(ale może dorastam), mam na szczęście w klasie (LO) jednego kumpla, który też się tym interesuje(on mnie tym 'zaraził'). Wracając do tematu, uważam, że takich ludzi początkujący 'użytkownik' oobe nie jest w stanie rozróżnić. Może osoba która trochę w tym siedzi i zna osobiście innych oobejczyków, ma szansę wychwycić coś co ich łączy, a odróżnia od innych(?). Ja osobiście nie chwale się tym na prawo i lewo, bo groziłby mi ostracyzm. Swoją drogą nasze społeczeństwo wydaje się być "ograniczone" w porównaniu z Azjatami (np. Japończykami), którzy nie odcinają się od odrębności swojej duszy. |
|
|
|
Astral%Dreamer Praktykujący Oobe 22.12.2008 - 16:22
Rasiak-gruz-Astralnybłazen muszę się przyznać że także jestem zamknięty... 22.12.2008 - 18:15
Zuben ja jestem normalny i bardzo gadatliwy, chetny do w... 22.12.2008 - 18:55
rynio1982 Także jestem normalny czasem zbyt nerwowy, jak na... 22.12.2008 - 19:27
gruszka mi rowniez obe nie zaszkodzilo. raczej pomoglo - p... 22.12.2008 - 22:38
Astral%Dreamer myślę że dobry psycholog oobemaniak :D byłby w... 23.12.2008 - 11:40
Danrizz Znam całkiem sporą ilość podróżników. Na mo... 23.12.2008 - 13:23
Nerwuska Hm, co do enneagramu, coś w tym jest, ja aż się... 23.12.2008 - 21:45![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |