oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Praktykujący Oobe, jak rozpoznać takiego człowieka
Astral%Dreamer
post 22.12.2008 - 16:22
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

zastanówmy się ; ) przechadzając się ulicą, jak rozpoznać osobę zainteresowaną OOBE, po wszystkich czynnikach , wygląd, rozmowa, charakter, usposobienie itd, Czy można w ogóle takie rozpoznanie dokonac ?

według mnie duże prawdopodobieństwo może mieć osoba zagubiona, nie dająca sobie specjalnie rady z warunkami życia fizycznego ; ), zamknięta w sobie, cicha taki stereotyp wg. mnie bo sam jestem podobna osoba :D ale to Tylko moje zdanie teraz czekam na wasze ;]
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
laelkrol
post 22.12.2008 - 23:47
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam wszystkich,
Ja również jestem rozgadany, zbyt rozgadany(mam czasem przez to nieprzyjemności).
Nie wiem czy oobe ma na mnie jakiś wpływ, czuje, że ostatnio trochę się zmieniłem(ale może dorastam), mam na szczęście w klasie (LO) jednego kumpla, który też się tym interesuje(on mnie tym 'zaraził').
Wracając do tematu, uważam, że takich ludzi początkujący 'użytkownik' oobe nie jest w stanie rozróżnić. Może osoba która trochę w tym siedzi i zna osobiście innych oobejczyków, ma szansę wychwycić coś co ich łączy, a odróżnia od innych(?).
Ja osobiście nie chwale się tym na prawo i lewo, bo groziłby mi ostracyzm.
Swoją drogą nasze społeczeństwo wydaje się być "ograniczone" w porównaniu z Azjatami (np. Japończykami), którzy nie odcinają się od odrębności swojej duszy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park