Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Moje Techniki Do Oobe,, dla poczatkujacych.
Silverka
post 24.12.2008 - 09:49
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 5613

DOBRA.

TUTAJ jest technika, ktora wymyslilam sobie sama i ktora stosuje od paru lat. Prosze mnie nie pytac o technike bo bede odsylac do swojego notatnika, by nie bylo rzadnych watpliwosci ze jej nie opisalam. ; p <cfaniak>

Najpierw klade sie do lozka. Potem oddycham sobie wolno i gleboko, nie szybko bo to tylko przeszkadza w przelykaniu sliny. WOLNO I SWOBODNIE I GLEBOKO. Skupiam sie na tym oddechu caly czas az to mnie wprowadza w silny trans a potem paraliz. Zazwyczaj przy glebokim transie dostaje lekkich wirbacji. Skupiam sie na nich lub na swoim ciele (zalezy od humoru i dnia). jesli skupiam sie na wibracjach to wczuwam sie w nie, ze jestem nimi. Wibracjami i wyobrazam sobie ze rosna. One po kilku chwilach faktycznie rosna. Wkladam w to wiele emocji, jak nie wkladam emocji to najczesciej zasypiam. Dlatego mienie checi oobe jest bardzo ważna, bo to tworzy praktycznie wszystko. Tak samo jak LD. Trzeba miec chęć emocjonalną by moglo dość do LD. 4+1 nigdy na mnie nie dzialalo, dlatego rozumiem czemu na Ciebie nie dziala. Na mne dzialalo to, ze kladlam sie o roznych porach wlasnie wtedy kiedy mialam cheć wyjść z ciala. Wczesniej zazwyczaj jak sie zmuszalam do oobe to tylko spinaly sie mieśnie, ktorych nie moglam rozluznić, dlatego ważne jest nie przymuszanie siebie samego do wyjscia z ciala. Tak samo pozycja. Kladz na taka pozycje by bylo Ci wygodnie nie musisz lezec na plecach i sie przymuszac, jak plecy bola. Zmien pozycje na wygodniejsza to bardzo wazne. Przy niewygodnej pozycji wyjsciowej nie ma szans na osiagniecie oobe.

Moj sposob na osiagniecie LD

Zazwyczaj przed snem uswiadamiam sobie, ze jestem na jawie. Wkladam w to wiele emocji, mowie, sobie ze zaraz ide spac i bede miec LD. Musze miec tego 100 procent pewnosci, i mowie sobie, ze tu mam swiadomosc ziemska a tam inna i inaczej sie funcjonuje, ale bede miec z ta swiadomosc, swiaodmosc stanu rzeczy. Problem wiekszosci jest wlasnie to, ze we snie chca osiagnac swiaodmosc ziemska, i robic to co na ziemi zapominajac to, ze tam jest zupelnie inna swiadomosc i inaczej funkcjonujemy. Odkad to sobie uswiadomilam, czesto miewam LD i wystepuja samoistnie ;)

Powtorze to co wczesniej pisalam.

Jesli czujesz, ze zaczynasz sie wkurzac na o ze CI nie wychodzi, przestan cwiczyc na jakis czas. Rozluźnienie wszystkich mięśni to klucz do sukcesu, by osiągnąć to co się chce (OOBE,WILD,LD). Bo jak spinasz miesnie tylko sie denerwuujesz, a tu potrzebny relax zarowno psychiczny jak i fizyczny. Inaczej sie nie rozluznisz. Pamietaj takze ze technika, ktora podalam, jest moja techika, nie znaczy ze musi wyjść u Ciebie, wiec nie denerwuj się jesli Ci nie wyjdzie, bo kazdy jest inny i musi dojsc do swojej wlasnej techniki. Nie ma jednej optymalnej techniki dla wszystkich, kazdy musi poszukiwac wlasnej, jesli chce osiagnac OOBE, ale nie warto sie poddawac. Jesli masz motywacje, i silny powod to nie przestaniesz cwiczyc, a sukcesy zaczna byc widoczne po pewnym czasie. Warto zajac sie pierw LD. jest latwiej osiagnac, a mozna wyjsc takze z LD do OOBE. Ja tak mialam za pierwszym swym wyjsciem we wrzesniu 2004 roku. Dlatego, nie zrazaj się. Cwicz kilka rzeczy i podpasuj pod siebie, co Ci najlepiej pasuje. Nie poprzestawaj na jednej technice, lacz je. Bo moze akurat tobie bedzie pasowac, metoda liny. Innemu bedzie pasować 4+1. Jeszcze innemu bedzie pasowac kladzenie sie i wstawanie w nocy, nie ruszanie sie z lozka w tym czasie, co sprowadza sie do natychmiastowego paralizu sennego.

Zyczę sukcesow kochani i naprawde nie zrazajcie sie przy paru probach. Trzeba cwiczyc regulanie i miec silna motywacje do wyjscia i przede wszystkim pamiętać dlaczego chcemy wyjść z ciała.

Dawalam juz gdzies tutaj technike moja do OOBE, ale wiele nieporozumien z poczatkujacymi. Prosze do mnie nie pisac w sprawie techniki do OOBE, bo bede odsylac do tego tematu lub do mojego notatnika. WIEC poczatkujacy nie pisz do mnie w sprawie OOBE, LD. Chyba ze masz pytania ktore nie znajduja sie na forum!.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Silverka
post 24.12.2008 - 15:02
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 5613

Xeon wpisz w wyszukiwarke obeforum, nie wiem czy darek sie jeszcz tam udziela.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Silverka   Moje Techniki Do Oobe,   24.12.2008 - 09:49
- - Rasiak-gruz-Astralnybłazen   fajnie napisane :),czyli twoim zdaniem trzeba prag...   24.12.2008 - 10:20
- - Alex   Bardzo przydatny topic Silverko :) A czy można c...   24.12.2008 - 10:56
- - Silverka   Blazen, nie trzeba pragnac trzeba miec silny motyw...   24.12.2008 - 11:12
- - Zuben   tlyko zwykle najpierw sie ma hipnagogie ap otem pa...   24.12.2008 - 12:17
- - Lord Xeon   Ja uwazam, iz nalezy przyjzec sie procesowi zasypi...   24.12.2008 - 13:44
- - Rasiak-gruz-Astralnybłazen   Darek ma swoje własne forum ;)-na początku tego ...   24.12.2008 - 14:13
- - r_m   Silverka dobra technika na ld :) O ile na oobe ma...   25.12.2008 - 12:12
- - Silverka   rychu musisz koneicznie opisac ciag dalszy wynikow...   25.12.2008 - 13:45
- - Alex   Silverko.. gdzie według Ciebei kończy sie granic...   25.12.2008 - 15:34
- - Silverka   Wyobrazanie sobie czegos podczas paralizu to tak z...   25.12.2008 - 15:55
|- - Alex   CYTAT(Silverka @ 25.12.2008 - 15:55)...   25.12.2008 - 16:16
- - Rasiak-gruz-Astralnybłazen   najlepiej próbować kiedy jest się sennym,bo wte...   25.12.2008 - 18:43
- - Zuben   Nie wazne jak ja bardzo sie skupien ajednej myśli...   25.12.2008 - 19:01
- - tom   zuben, nie walcz z nimi! :D po prostu pozwól ...   25.12.2008 - 20:16
- - Zuben   no tak ale predzej czy pozniej zasypiam. relaxuje ...   25.12.2008 - 21:25
- - Silverka   Alex ne musisz myslec o relaksie,w szystko bylo ju...   26.12.2008 - 07:52

Go to the top of the page
Start new topic