oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe A Uzywki
starr
post 21.05.2007 - 21:51
Post #1

Guests

Czesto spotykam sie z opinia ,ze nie mozna probwac oobe po alkoholu czy innych uzywkach poniewaz przezycia po tym moga byc nieco nieprzyjemne.Nie wiem w jakim czasie alkohol sie rozklada w organizmie ale jesli niedawno strzelilem pare piwek to czy mam odpuscic sobie dzis metode 4+1? jesli pojde spac o 12 to sadze, ze teoretycznie alko wciaz moze byc w moich zylach,a bardzo chcialbym sprobowac .co o tym sadzicie?prosze o w miare szybka odpowiedz
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 22.05.2007 - 02:56
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Powiem tak, probowalem roznych kombinacji;). Browar + zielsko, sam browar, samo zielsko, badz libacja(czyt. sporo vodki). I powiem ci ze nie widze wiekszego problemu...
Malo tego, miejscami wydawalo mi sie ze po browarku, jak by latwiej sie dostrajam, wyciszam... Wtedy nie kontrolowalem, przespanych godzin, poprostu sie przebudzalem, pomyslalem ze warto sprobowac, chwila skupienia na ciemnosci za powiekami, i bylem juz poza. Czasami budzac sie, po ostrym piciu, wychodzily mi same rece,nogi badz wystepowaly przesuniecia swiadomosci...
Teoretycznie nie powinno ci to pogorszyc doznan. Alkohol po czesci zdazy sie rozlozyc, albo zostanie maly kac, ktory i tak w niczym nie przeszkadza. Osobiscie nie probowalem, wstac po 4h napic sie browara, i wyjsc, ale mysle ze by nie zaszkodzilo:D.
Co do palenia, tak jak browarek, uspokaja, wycisza, czasami przymuli. Ostatnio tak sie zbuchalem ze doznawalem miejscowego paralizu;), tez zalerzy na co trafisz. Na twoim miejscu bym sie tym nie przejmowal.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park