oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ld,nie Udaje Mi Się...
landryna210
post 26.12.2008 - 17:27
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wiem,że do tego potrzeba czasu,kiedyś nieświadomie miałam LD a teraz jest z tym wielki problem,a co dopiero OOBE .. ;( Będę ćwiczyć ,kiedyś może się uda.Ale nie o to chodzi.

Otóż wczoraj wieczorem leżałam i cały czas mówiłam sobie w myślach ,, będę mieć świadomy sen" , ,,będzie on trwał tyle,ile ja chcę " i tak cały czas,przy tym wyobrażałam sobie miejsce,w którym chciałabym to przeżyć.Nie mogłam przez to zasnąć,zaczęłam myśleć o codziennych rzeczach i zasnęłam.LD nie było.Czyli ,żeby je mieć nie można myśleć o niczym innym ? Jestem pewna,że przez to nie zasnę...Co robić?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Alex
post 27.12.2008 - 00:59
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Tom.. Twoje słowa śa tak pełne wiary i.. światła, że po ich przeczytaniu poczułam jak rośnie we mnie energia.. :)
Muszę się rozluźnić i zaufać sobie... Ty też tak zrób landryno :)
hmmm "wszystko jest w Twojej głowie", brzmiała niegdyś moja dewiza życiowa.. ;D
"głowa" to no.. wiecie o co kaman ;D matafora taka ;D

Odkąd jestem na forum zmieniam swoje podejście, na takie jakie przedstawił tom..
Odkąd się nei zastanawiam nad "tym wszystkim" tylko odprężam i ufnie oczekuję moja świadomośc bardzo isę poszerzyła.. :)

Jest tylko jedna rzecz, która mnie niepokoi.
Odczułam silny ból w potylicy. Gdzieś juz o tym czytałąm, ale coś mi opcja Szukaj szwankuje ;/
Ból nie ustepował, po chwili moja siwadomosc rozproszyla sie nieco..
ból się nasilił, aż postanowiłam sprawdzić czy nie śpie na guziku albo czymś takim.. taki.. ucisk...
wtf ;D?

pozdrawiam
Alex
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park