Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Wsłuchiwanie Się W Dźwięki Hemi-sync
Ero Cras
post 27.12.2008 - 22:02
Post #1

Guests

Chciałbym zadać pytanie tym co używają Hemi-Sync do OOBE. Czy tylko wsłuchujecie się w dźwięki czy też wykonujecie polecenia ,,mentora''? Ja tylko się w nie wsłuchuje, troche to pomaga, ale niezabardzo.
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Werix
post 28.12.2008 - 12:52
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1658

CYTAT(Ero Cras @ 27.12.2008 - 22:02) *
Chciałbym zadać pytanie tym co używają Hemi-Sync do OOBE. Czy tylko wsłuchujecie się w dźwięki czy też wykonujecie polecenia ,,mentora''? Ja tylko się w nie wsłuchuje, troche to pomaga, ale niezabardzo.

Hemi - Sync są bardzo dobre w kształtowaniu i doskonaleniu swoich umiejętności oraz w określaniu terytoriów nieznanym oraz przekształcaniu je w sfery i doznania znane.
Po pierwsze muszą być dobrej jakości najlepiej w pliku flac, po drugie należałoby zadać sobie pytanie czego oczekujemy poprze słuchanie muzyki, poleceń to w zależności od wyboru płyty.
Jeśli chodzi o Gateway experience są rewelacyjne i dają dużą wiedzę o stanach świadomości. Uczą panowania nad sobą oraz sposobów odcięcia się od otaczającego nas środowiska w chwili "medytacji".
Wymagają też dłuższego czasu. To co mówi R. Moroe w tych nagraniach bardzo pomaga i naprawdę jest pomocne przynajmniej na początku.
Jeśli chodzi o inne nagrania te które przesłuchałem są pomocne chociażby dlatego że zakładając słuchawki nie słyszy się zgiełku dnia codziennego co w konsekwencji też pomaga w medytacji i eksterioryzacji.
Czasami też prozaicznie polepszają jakość snu (mało śpimy a czujemy się wyspani).
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic