oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pewnie Wy Tez Tak Macie, ale ja niewiem co dalej..
flea
post 21.05.2007 - 14:38
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

chcialabym zebyście i mi troche podpowiedzieli..
no wiec mialam juz drugi raz tą sama sytuację. ale ciągle niewiem co mam dalej robic.. no ale moze najpierw opiszę:)
-najpierw chwila relaksacji
-zaczynam czuc miłe ciepło w środku
-oddycham jakby gęściejszym powietrzem
-na dłoniach czuje zas przyjemny chłodek
-mam wrazenie ciała w polowie ciężkiego i lekkiego.
-wydaje mi sie ze nie czuje materaca pode mną
-serce bije mi jak oszalałe
-odczuwam lekkie duszenie
-i mam wrażenie ze cos mi chodzi (dosłownie) po głowie/włosach. (moze jest to cos wspólnego z czakrą:)
-za pierwszym razem mialam umysł przepełniony przeróżnymi myślami, zas za drugim prawie pustke
-no i słysze szum.. tyle ze nie za wyraźny..

nawet nei mialam w planach zeby cos takiego mi sie stało, wiec napoczątku zupełnie z zaskoczenia mnie to wzięło. zas po tym, zaczelam bardziej czytac o czakrach i zainteresowalam sie roznymi cwiczeniami nad nimi.
i wlasnie po raz drugi zdarzylo mi sie to wieczorem po aktywowaniu ustatniej czakry.

jesli jestem juz w takiej sytuacji moge zastosowac dowolną technikę tak..?
lina, normalne wstanie, i przewrót na bok zupełnie odpadają. juz wypróbowałam no i nic.
wiecej technik przypomniec sobie nie moglam przypomniec.
co wy najczesciej wtedy robicie?:)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
flea
post 22.05.2007 - 17:48
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

czyli to ze bylo mi tak dziwnie to wcale nie jest zasługa czakr tak? ok.
zeby pogłębić ten stam musze wizualizowac np schodzenie w dół czy winda razem z kontrolowaniem oddechu tak? ok:)
potem jeszcze tylko wypadek -> i juz jestem w wolna.
juz sie nie moge doczekac!:)

jesli chodzi o panike.. to mysle ze mam na to sposób.
->jak bylam mniejsza i czegos nie lubilam lub sie czego obawialam zawsze mowilam..: "przeciez od tego nie umre!" i cały strach jakby powoli odchodzil. (np przed wierceniem w zębach->dentysta:)
od niedawna stosuje to w czasie prób oobe. i juz jakos czuje zawsze mniej strachu:)
w dodatku mysle ze jak sie czasem upre to moja ciekawosc i chec wyjscia jest wieksza od strachu:) (no tak, ale tylko czasem)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park