Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Strach Przed Oobe
Kooloo
post 30.12.2008 - 02:53
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 6646

Dobra postaram się to maksymalnie skrócić więc :
O OOBE czytałem kiedyś już dawno po świadomym śnie,
nie miałem ochoty zarywać nocy na metodę 4+1 wiec odpusciłem.
Ostatnio zacząłem się tym znów interesować
ale nie wiem dla czego straszne boje się OOBE
i głównie to mnie blokuje
Czytałem o różnych metodach etc ale jeszcze nie dażyło misie przeczytac
o tym co dzialo sie u mnie.
Za pierwszym razem stało sie to samo
jak już odpuscilem sobie OOBE to pewnej nocy przebudzilem sie jakby sniąc (mam to zawsze nawet teraz, że zaczynam wchodzić w OOBE z takiego niebytu budze sie ale jakby snie słysze szum przerazliwy szum)
i od tej pory zaczynam coś w tym kierunku robić.
Żeby dojsc do tego stanu (niebyt) nie robie totalnie nic po prostu wieczorem mocno tego chce
i zazwyczaj sie to staje, jak juz pisałem wybudzam sie jakby w nocy ale nadal spie
kiedy juz czuje ten szum (któremu towarzyszy strach) po prostu jeszcze mocniej go napędzam
az w pewnym momencie czuje ze to juz i odskakuje od ciała.
A teraz powiem wam o co tak na prawdę mi chodzi
Otóż zazwyczaj na tym sie kończy przeważnie wychodzę i zaraz wracam boje sie tego i zawsze czuje ze ktos jest kolo mnie ktos mnie słucha przewaznie stoi gdzies w tle nie mozna go zobaczyc probowalem krzyczec do niego ale nie odpowiada.
Co do metody którą wchodze w OOBE to musze zaznaczyc ze ostatnio odkryłem ze łatwo wchodze przez strach kiedy mam koszmar kiedy widze cos strasznego (we snie) to pobudzam to bardziej i czuje silniejsza energie (szum) kiedy czuje ze jest wystarczajaco mocny (szum) to staram sie pozbyc powodu strachu (ostatnio w tym celu zacząłem po prostu wyobrazac sobie czysta milosc) ale kiedy wylko sie zaczynam "odklejac" to ciągnie mnie jak cholera spowrotem do ciala a po wyjsciu nie zaleznie o jakiej porze zawsze jet ciemno i to nie przeraza (ponadto boje się zmarłych boje sie ze moge ich spotkac).
Ponadto dziwi mnie fakt, ze niektórzy tutaj "cwicza" latami
(jak przeczytalem ze jeden koles cwiczy 3 lata i nic to zgon)
bo dla mnie "doprowadzenie" do wyjscia jest tak naturalne jak sam sen
wystarzy wieczorem chęc ale najczesciej wygrywa strach i zaraz po wyjsciu wracam do ciala .

Pozdrawiam :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Noobek
post 31.12.2008 - 05:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 454

Za takie nazwy powinien być warn (jeśli jest takie coś na tym forum). Potem przez takie nazwy nie idzie nic odnaleźć na forum. Niby coś gdzies było, ale opcja szukaj milczy na dany temat...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic