oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jestem Początkujący, Tutaj początkujący mogą zadawać swoje pytania
Qspy
post 14.07.2008 - 13:45
Post #1

Guests

czy dzięki programowi idoser uda mi sie osiagnąc oobe ?
Czy jest to możliwe ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
tom
post 12.01.2009 - 19:39
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

KONONie-...Czy to było faktycznie oobe...
oobe = out of body experience, co sie tłumaczy - doświadczenia poza ciałem. Nie jest to jedno znaczne określenie, wiec wszelakie pytania typu "czy to oobe czy jeszcze nie?" są niewłaściwe, bo jedyną osobą która w pełni potwierdzi Ci to doświadczenie jesteś Ty sam. Nie nabieraj nawyku szufladkowania

CYTAT
Otóż jestem bardzo zafascynowany oobe ale mam pytania czy oobe to taki jak by rodzaj snu ze mam zamknięte oczy i to mi sie śni czy normalnie widzę jak teraz patrze sie w monitor ?? a 2 pytanie to takie czy widać aury ludzi czy są pozytywne czy negatywne chodzi mi tutaj o jakieś kolory czy cos w tym sensie

Piotros, oobe to równie dobrze rodzaj snu jak i realna rzeczywistość;-) bywa że jest kiepskie dostrojenie i kiepska jakoś przez co można to odbierać "jakby sen" -dla przeciętnego zjadacza chleba. A bywa że dostrojenie świetne, nawet odbierasz wiele więcej bodźców zmysłowych niż w ciele fizycznym i jest... realniej niż w świecie fizycznym xD jest takie głębsze przeżywanie tego co wokół.
Jeśli chodzi o aury, to można sie nauczyć je widzieć i niektórzy widzą kolory które mają znaczenie odnośnie samopoczucia zdrowia itp, ale większość te kwestie odczuwa intuicyjnie ;-)

CYTAT
1.) przeczytalem ze nalezy unikać w tym stanie niektorych miejsc np. cmentarzy gdyz moze sie cos do Ciebie przyplatac, a akurat z jakies 50 metrow od mojego bloku znajduje sie cmentarz, a wiec na ile to prawda? i czy ktos mi moze powiedziec czy po prostu nie powinnienem probowac w domu czy tez nic mi nie grozi?

elAltarose, nic Ci nie grozi póki nie opanuje Cie strach;-) na cmentarzach może spotkasz jakichś stęsknionych umarlaków, kto wie, ale nic Ci nie grozi. W przypadku gdy CIe opanuje strach, to conajwyżej coś Cie postraszy i skopie dupe w poza :D ale na lajcie, wracasz kiedy chcesz wiec nic Cie nie tknie :) tak więc - źle przeczytałeś ;p znaczy sie, dobrze, ale info nie zbyt przekonywujące

CYTAT
2.) przeczytalem takze ze wchodzic w ten stan powinno sie tylko w 'pozytywnym stanie ducha' i bez zlych zamiarow jednakze jak zintepretowac zle zamiary? poniewaz tworca tego tekstu sugeruwal np mozliwosc cofania sie w czasie i np podgladania cytujac "pod prysznicem" to przeciez wchdozic w oobe z takim zalozeniem to chyba zly zamiar?

złe nastawienie, zły zamiar... to wszytsko odnosi sie do Twojego stanu ducha, tak jakby. Gdy masz doła, nie wychodź. Jak zaczniesz sie bać - to już wyżej napisałem. Zły zamiar to jak masz ochote komuś zrobić krzywde itp. Natomiast podglądanie kogoś pod prysznicem moze źle na Ciebie wpłynąc tylko i wyłącznie w przypadku gdy masz głęboko wpojone przekonania że to jest złe i spotka Cie kara:) bo wiara czyni cuda, więc spotka Cie kara. Ale przekonania można zmieniać ;p

aloha
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Qspy   Jestem Początkujący   14.07.2008 - 13:45
- - SORROW   Jak to mówią : kostucha usiadła Ci na klacie :)...   14.07.2008 - 13:47
|- - Qspy   CYTAT(SORROW @ 14.07.2008 - 14:47) P...   14.07.2008 - 13:53
- - Karoru-senpai   To że się dusiłeś podczas paraliżu sennego to...   14.07.2008 - 13:50
- - Przemek1993   Ja uzywam i-dosera i moge Ci powiedziec ze jest ni...   14.07.2008 - 16:06
- - Qspy   Wczoraj miałem coś ciekawego. Włączyłem sobie...   16.07.2008 - 18:35
- - Karoru-senpai   Qspy, wydaję mi się że tak, aczkolwiek nie mam ...   03.08.2008 - 17:33
- - doloreska   "w LD chce przeniknac przez drzwi to od razu ...   07.01.2009 - 13:18
- - twistoid   Hej.Od dzisiaj w tym temacie będą umieszczane ws...   07.01.2009 - 13:51
- - grzee   To czy przenikasz przez drzwi, ściany itp to zale...   07.01.2009 - 18:26
- - slavicz   Witam serdecznie załogowałem się tu ponieważ n...   10.01.2009 - 22:34
- - .:Klerni:.   Co do oddechu nie ma sie o co martwic , tak jak ki...   11.01.2009 - 11:05
- - konon   O w końcu znalazłem wątek gdzie mogę o tym nap...   11.01.2009 - 12:20
- - Piotros   Otóż jestem bardzo zafascynowany oobe ale mam py...   12.01.2009 - 18:28
|- - elAltarose   po Niedzielnym programie widze ze nie ja jeden sie...   12.01.2009 - 18:57
- - tom   KONONie-...Czy to było faktycznie oobe... oobe = ...   12.01.2009 - 19:39
- - kubii   Cześć! Błagam nie bijcie, czy coś! Wie...   12.01.2009 - 20:08
- - Zak'fein   Przed chwilą podczas drzemki miałem dziwne jak d...   13.01.2009 - 11:37
- - Xyztof   zastanow sie czy wszystkie Twoje czynnosci po tym ...   13.01.2009 - 12:14
- - Zak'fein   CYTAT(Xyztof @ 13.01.2009 - 13:14) z...   13.01.2009 - 12:51
98 Stron V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park