Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Mp3 Z Adambytof.pl
kubii
post 13.01.2009 - 23:16
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 3020

Mam problem kozystalem z tych mp3 z tej strony i powiem wprost nic mi one nie pomogly.Kozystalem ze wszystkich i NIC. Jak sadzicie to wina mojego umyslu czy rzeczywiscie sa nieskuteczne?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pavveł
post 13.01.2009 - 23:59
Post #2

Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3901

ehh, człowieku... odnoszę wrażenie, iż podchodzisz do tego wszystkiego zbyt dosłownie... jeśli Ci napiszą, że aby wyjść z ciała masz najeść się do syta, tak abyś beknął przynajmniej 2 razy, zrobić określoną ilość przysiadów itp. itd. też byś to zrobił? a jakby nie wyszło to dalej zastanawiałbyś się czy coś jest nie tak? powiem Ci co wg. mnie jest nie tak... nie Twój umysł, nie te mp3, ale Twoje podejście... te mp3 moim zdaniem działają nie bardziej jak efekt placebo, czyli na zasadzie wiary w ich działanie podświadomie wspomagasz skutki, których oczekujesz... tak naprawdę, to do czego dążysz jest w Tobie, i tam tego szukaj... nie w jakiś technikach i tym podobnych... oczywiście możesz z nich skorzystać, ale pod warunkiem, że nie będziesz ich traktował jako bezwzględny warunek powodzenia... to nie jest tak, że wypowiesz magiczne słowo i się stanie... technika to wskazanie jakiegoś tam sposobu na pokonanie danej drogi, ale tą drogę musisz przejść sam...
dlatego nie polegaj na sztucznych instrukcjach... chcesz poczuć ld? ok. więc za każdym razem kiedy idziesz spać, zastanów się co się z Tobą dzieje, jak się wtedy czyjesz, jak szybko zasypiasz, jak mocną masz świadomość w danym momencie podczas zasypiania... kombinuj, doświadczaj, ucz się... bezmyśle kopiowanie schematów niczego Cię nie nauczy... pozdro! ;]
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic