|
Kubii ! Z twoim umysłem jest generalnie bardzo o.k. Powiem tylko jedno, może wolnej i jeszcze wolniej krocz! Szybko nie znaczy dobrze! Twoje ego jeśli doprowadziło cię aż tu, znaczy ,że jest wiele warte. Jest wielkie!Zobacz, jest tu wielu ludzi i większość z nich ma podobne, do Twoich problemy. Inni z kolei są mistrzami, ale czy napewno? Tego nikt nie wie , bo to wirtualne rozmowy. Mam tylko jedną przychylną radę jak idzesz spać to nie ograniczaj w żaden sposób ani czasu ani wolności swioch snów a samo sie stanie latanie! Powoli zasypiaj i pomyśl tylko o tym,żeby jak śpisz pamiętać wszystko, co Ci się śni. Tzn. staraj się zasnąć ale nie na 100% tylko na 80%, aby spać, odpocząć ale całą prawie noc (ile się da) pamiętać co się dzieje.To na razie i na długo starcza każdemu z nas.Żyj świadomie i bez żadnych złości urazy do kogoś a twój wolny, wtedy umysł sam Cię poprowadzi. Wiem,ze sie niecierpliwisz ale im wolniej i im bardzeiej na luzie tym szybciej się uda. Ja pierwszy raz wyszłam, kiedy zasnęłam bez presji,że coś muszę , LUZIK I LOT.Powodzenia Aumma. Na tej stronie znajdziesz zawsze wsparcie od nas wszystkich.Nie krępuj się niczego.Latajmy co noc lub co dnia!
|