Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Mp3 Z Adambytof.pl
kubii
post 13.01.2009 - 23:16
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 3020

Mam problem kozystalem z tych mp3 z tej strony i powiem wprost nic mi one nie pomogly.Kozystalem ze wszystkich i NIC. Jak sadzicie to wina mojego umyslu czy rzeczywiscie sa nieskuteczne?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
6umerang
post 14.01.2009 - 02:36
Post #2

Dziadek do ożehuf
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3906

CYTAT(kubii @ 13.01.2009 - 23:16) *
Mam problem kozystalem z tych mp3 z tej strony i powiem wprost nic mi one nie pomogly.Kozystalem ze wszystkich i NIC. Jak sadzicie to wina mojego umyslu czy rzeczywiscie sa nieskuteczne?

Wątek raczej do działów LD ponieważ Bytof z oobe niewiele ma wspólnego :)

Nagrania Bytofa w znacznej mierze opierają się na hipnozie/sugestii, więc nie muszą działać jednakowo, czy w ogóle na kogokolwiek działać - zależy od twojej podatności na hipnozę...

...ale nie tylko, bowiem to jak podchodzisz do nagrania, relaksu, transu ma również ogromne znaczenie.

Najważniejsze to wsłuchać się w głos A. Bytofa i podążać dokładnie za wskazówkami, przed nagraniem dobrze zrobić sobie 10-15min czystego relaksu i dopiero odprężonym włączać nagranie.

Na koniec - jeśli sądziłeś, że po którymś nagraniu wyjdziesz z ciała, to pomyliłeś się. Nagrania Bytofa służą różnym celom, ale nie przypominam sobie żadnego na oobe :) Były wywołujące hipnagogie, stan medytacji zen (świadomość świadka), programowanie pobudki i pamięci snu, ld, oczyszczenia, itd, ale oobe nie kojarzę...

Pozdr.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic