Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Bylo To?!
buhtHC
post 26.05.2007 - 17:41
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 1205

chcialbym wam opowiedziec o czym co mnie spotkalo niedawno pewnej nocy. polozylem sie spac i tak sobie pomyslalem ze bede mial obe (ze musze je miec). o niczym nie myslac po 10 minutach zaczalem miec chyba wibracje, ale takie bardzo slabe. przynajmniej tak mi sie wydawalo. tak sobie lezalem i probowalem pokierowac te wibracje wyzej ale sie nie dalo. w pewnej chwili poczulem ze moge poruszac noga, ta druga. nie moglem jej wyprostowac tylko poruszac w ciele. dlaczego? czyzby wibracje byly za slabe? juz sam nie wiem
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 27.05.2007 - 07:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

Takie rzeczy jakie wam się dzieją zwą się "fałszywym przebudzeniem" wstajesz z łóżka myślisz że już rano a tu klops bo budzisz się drugi raz o 1 w nocy(: Nie raz miałem takie dewiację .
A w Obe jak pytał Virion ,można wejść nie odzyskawszy śwaidomości . Np kładziesz się spać i budzisz się w dziwnym stanie jak to opisał Darek czujesz się jak Panterka (: ,jest to właśnie cienka granica na pograniczu jawy a snu i tylko mała myśl sprawi że stracisz świadomość ale wyjdziesz z ciała ,powinieneś mieć sen w otoczeniu swojego pokoju a wtedy już łatwo ją odzyskać bo nasz "Sen" jest bardziej płytki niż ten przed 4 godzinami.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic