oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak Bym Był Gruby, A Zarazem Chudy
Ero Cras
post 16.01.2009 - 13:26
Post #1

Guests

Gdy leżałem, pomyślałem żeby się skoncentrować na czerni przed moimi oczyma. Patrzyłem tak przez 10 minut, jakieś obrazy mi przed nimi przelatywały. Czułem przestrzeń, właśnie po tych 10 minutach zaczeło ze mną się dziać coś dziwnego. Czułem jakbym był bardzo chudy, jak grubość kartki papieru, kołdra też jakby się lekko zdeformowała, nad sobą czułem coś takiego grubego, aż mi się niedobrze robiło. Było też dokładnie na odwrót, jak ja byłbym gruby i szeroki a nademną coś chudziutkego i wątłego. Gdy otwierałem oczy, to uczucie mijało, było normalnie. Pamiętam też, że jak byłem młodszy i chorowałem to zawsze to czułem tak samo i teraz, nawet niedobrze mi się robiło.

Zadawajcie pytania i komentujcie, wreszcie musze dociec co to takiego

PS: Niewiem czy to pomoże, ale jestem normalnej postury ciała, ani wysoki ani niski ani napakowany ani chudy ani gruby, poprostu normalny jak większość ludzi.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
miclis
post 16.01.2009 - 13:47
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

gdy przeczytałem to co opisałeś, wydawało mi się że gdzieś już o tym czytałem. przeczytaj poniższy temat tam jest opisane zjawisko, które troszkę przypomina to co napisałeś
http://www.obeforum.pl/post7920.html?hilit...igantyzmu#p7920
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park