|
Witam. Wybaczcie mi ten temat, ale nie mogę się doszukać pewnych informacji o mentalce, jakie mnie interesują. Wiem mniej więcej jak to wywoływać i czym różni się od OOBE ale nadal mam wątpliwości:
1. Czy jeśli w mentalce wybiorę się np do domu mojej koleżanki będąc przy pełnym dostrojeniu to zobaczę co ona robi naprawdę, czy jest to forma kreowania obrazów w podświadomości, które nie mają nic do wydarzeń z reala?
2. Do czego tak dokładnie służy mentalka? Jest to podobne do LD, czyli kreuje swój scenariusz w wyobraźni, czy bardziej podchodzi pod OOBE, czyli można w nim dostrzec rzeczy realne, przeszłość itp.
3. Czy do mentalki można zaliczyć coś takiego : Często wyobrażałam sobie jak gdzieś latam. Normalnie podczas spaceru itp. Widziałam wszystko (w miarę) i trochę czułam się jakbym naprawdę leciała. Nie przygotowywałam się do tego. Po prostu uznawałam to za zwykłe marzenia.
4. Czy podczas mentalki można spotkać inną podróżującą osobę, która jest w tym samym miejscu i będzie się pamiętało o czym się rozmawiało (2 osoby będą pamiętały to samo)
Z góry dziękuję za odpowiedź.
|