Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Lunatykowanie/ Duch / ?!
konon
post 18.01.2009 - 20:33
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6685

No więc dziś rano obudziłem się ... z moją bluzą i koszulką pod głową. Wstaję , jest mi nie wygodnie patrze i ... tu jest bluza i koszulka którą wczoraj w nocy powiesiłem na krześle które jest niedaleko łóżka. Jakby tego było mało krzesło przed snem było przy komputerze a teraz nagle stało przy moim łóżku z porozrzucanymi rzeczami a dwie z nich (koszulka , bluza) były właśnie na mojej poduszce , mówiąc krótko spałem na nich. Przeraziłem się , co to było ?? Wydaje mi się , że to mogło być lunatykowanie , bo raczej nie wyobrażam sobie żeby w inny sposób podłożyć sobie bluzę pod głowę i przysunąć krzesło do łóżka. A może to był duch ? Od razu mówię , że wierze że duchy istnieją. Proszę o pomoc. ZADAWAJCIE pytania jeśli chcecie coś więcej wiedzieć a nie wspomniałem o tym.

z góry DZIĘKI
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
konon
post 18.01.2009 - 21:33
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6685

Z tym paraliżem to jest trochę bez sensu. Przecież często widzę , jak ktoś śpi a przewraca się na boki.

Niematerialne = Nie mogą niczego podnieść , dotknąć ?

Kamerki niestety nie mam a na komórkę pewnie nie zmieściłby się tak długi film np mógłby trwać do 4:00 a o 4:30 mógłbym lunatykować...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic