Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Zamiana Ciałami Ze Znajomymi, z ciała do ciała
o-kay
post 28.01.2009 - 19:28
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 6774

Nie wiem czy ten temat był... ale pomyślałam się że może się zapytam ... co myślicie o zamienieniu się ciałami... znaczy nei wiem czy to realne, ale jeśli 2 osoby wyszłyby z ciała np.jeśli by u siebie spały to czy mogłyby się zamienić ciałami?
No bo z tego co wiem to przecież jest możliwość zajęcia ciała przez inną duszę więc dlaczego nie możnabyłoby się zamienić.. na kilka dni lub nawet 1 ze znajomym?:D

Jeśli już tak próbowaliście albo chociaż wiecie jakie mogłyby być skutki to piszcie... Wrócilibyśmy do ciała no bo przecież dusze można bardzo łatwo wygonić prawda?:)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pavveł
post 28.01.2009 - 23:21
Post #2

Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3901

zamiana ciałami? wg. mnie możliwe, bo czemu nie... jeśli dwie osoby bardzo tego chcą :] ... ale to zbyt ogólnie, bo przecież do tego dochodzi szereg spraw pobocznych, warunków, skutków i innych możliwości, o których możemy nie wiedzieć... przynajmniej do czasu... :)

PS: nie jestem moderatorem, ale swoje zdanie mogę powiedzieć...
"Taak, więcej filmów typu "Vice verse" ..." to samo ktoś "z zewnątrz" mógłby powiedzieć Tobie, gdybyś temu komuś wspomniał o oobe... dziwne, że mimo otwartości na oobe niektórzy tak mocno krytykują podobne sprawy :| hm?
... i druga sprawa - wiek, wiek, wiek.... oceniać ludzi po wieku to niezdrowe choćby dla samego oceniającego, bo może go to wprowadzić w niemały błąd... człowiek młody może być np. doświadczony, a stary nie, nie ma reguły dla wszystkich, choć może dla jakiejś części jest... zawsze jednak istnieje też ta druga część, więc nie zawsze wiesz na przedstawiciela której natrafiasz ;] człowieka lepiej więc nie oceniać po wieku, a najlepiej - w ogóle go nie oceniać (tj. od razu ocenić na plus :] )
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic