|
zamiana ciałami? wg. mnie możliwe, bo czemu nie... jeśli dwie osoby bardzo tego chcą :] ... ale to zbyt ogólnie, bo przecież do tego dochodzi szereg spraw pobocznych, warunków, skutków i innych możliwości, o których możemy nie wiedzieć... przynajmniej do czasu... :)
PS: nie jestem moderatorem, ale swoje zdanie mogę powiedzieć... "Taak, więcej filmów typu "Vice verse" ..." to samo ktoś "z zewnątrz" mógłby powiedzieć Tobie, gdybyś temu komuś wspomniał o oobe... dziwne, że mimo otwartości na oobe niektórzy tak mocno krytykują podobne sprawy :| hm? ... i druga sprawa - wiek, wiek, wiek.... oceniać ludzi po wieku to niezdrowe choćby dla samego oceniającego, bo może go to wprowadzić w niemały błąd... człowiek młody może być np. doświadczony, a stary nie, nie ma reguły dla wszystkich, choć może dla jakiejś części jest... zawsze jednak istnieje też ta druga część, więc nie zawsze wiesz na przedstawiciela której natrafiasz ;] człowieka lepiej więc nie oceniać po wieku, a najlepiej - w ogóle go nie oceniać (tj. od razu ocenić na plus :] )
|