CYTAT(SORROW @ 31.01.2009 - 15:39)

O młodych userach pisałem juz w jakimś temacie. Uważam,że lepiej niech oglądają naszą strone, niz strony o tematyce XXX . Spontaniczne oobe)LD zdarza się nawet kilkuletnim pacholętom,wiec 12-latkowi nie zaszkodzą .
A propo powyższych pytań : energetyzowanie czakr własnego ciała fizycznego jest łatwe z pozycji ''po powrocie ze spaceru" ,kiedy jesteśmy już mocno dostrojeni do "poza ". Generalnie jadąc mentalnymi dłońmi od okolic kroku (czakram podstawy- najważniejszy , zawsze numer 1 ) lecisz środkiem - osią ciała w górę .Nie spieszysz się, ale powinieneś nawet nie znając rozmieszczenia punktów energetycznych -powinieneś wyczuwać subtelny ,wzmożony ruch energii w pewnych miejscach .Kończysz na czubku głowy ,tam długo nie musisz energetyzować .To,co zaczyna dziać się później powoduje u mnie nawet teraz wzmożone bicie serca .Po prostu Wywala mnie bez żadnych specjalnych wibracji ,lub szarpania.
SORROW mam pytanie czy kiedyś już w dzień wywaliło cię z ciała tak niespodziewanie ?? :) Muszę przyznać, że masz fajnie bo jesteś w tym bardziej doświadczony niż ja jako od roku początkujący. :)