Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Osho Gourishankar.mp3, cholerny sentyment
Astral%Dreamer
post 04.02.2009 - 23:13
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6487

nagle mnie olśniło, szukałem wszędzie topicu w którym ktoś by dał namiary na ten naprawde wspaniały kawałek... jakim jest Osho Gourishankar.. boże gdy teraz o tym pisze aż łza w oku się kręci mam wielki sentyment do tego kawałka.. myśle że w dużej mierze przyczynił się do moich wyjść, pragnę się z wami nim podzielić... nie wiem czy jest to popularny kawałek czy nie.. czy już był taki temat czy nie... to jest mało istotne, ta euforia która następuje gdy wsłuchujemy się w ten utwór, to jest poprostu magia , nieznam słów które mogłyby tak dogłebnie opisać jakim wspaniałym dla mnie utwórem jest owy Osho Gourishankar,
dość tych sentymentów

http://www.wrzuta.pl/audio/utlJlQKbrc/osho_gourishankar

porpostu .. enjoy it & udanych lotów

"żyłam na świecie, lecz nie dla świata" Dziady
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ero Cras
post 05.02.2009 - 20:24
Post #2

Guests

Słuchałem 20 minut i cały czas ten sam dźwięk, nie wiem co wy w tym widzicie. Mam głośniki z Logitecha, odbiór mają świetny. Pare innych utworów słuchałem, coś podobnego do tego były lepsze od Osho cośtam. Nic niezwykłego...
+Quote Post
Astral%Dreamer
post 05.02.2009 - 21:44
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6487

CYTAT(Ero Cras @ 05.02.2009 - 20:24) *
Słuchałem 20 minut i cały czas ten sam dźwięk, nie wiem co wy w tym widzicie. Mam głośniki z Logitecha, odbiór mają świetny. Pare innych utworów słuchałem, coś podobnego do tego były lepsze od Osho cośtam. Nic niezwykłego...

utwór ma 45 minut a nie 20, kazda faza pełni swoja role według mnie
1 faza sferalna, wprowadzająca, relaksacyjna
2 faza > coś się zaczyna dziać > w tej fazie często wibracje nadchodzą
3 faza również sferalna, ma w sobie to coś, łzy cisną mi sie do oczu, wprost wypycha z ciała ;), gdy słysze takie specyficzne dźwięki wysokie które aż kołyszą ciałem

ahh jestem szczęsliwy ; ] dziekuję wszystkim
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic