Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Osho Gourishankar.mp3, cholerny sentyment
Astral%Dreamer
post 04.02.2009 - 23:13
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6487

nagle mnie olśniło, szukałem wszędzie topicu w którym ktoś by dał namiary na ten naprawde wspaniały kawałek... jakim jest Osho Gourishankar.. boże gdy teraz o tym pisze aż łza w oku się kręci mam wielki sentyment do tego kawałka.. myśle że w dużej mierze przyczynił się do moich wyjść, pragnę się z wami nim podzielić... nie wiem czy jest to popularny kawałek czy nie.. czy już był taki temat czy nie... to jest mało istotne, ta euforia która następuje gdy wsłuchujemy się w ten utwór, to jest poprostu magia , nieznam słów które mogłyby tak dogłebnie opisać jakim wspaniałym dla mnie utwórem jest owy Osho Gourishankar,
dość tych sentymentów

http://www.wrzuta.pl/audio/utlJlQKbrc/osho_gourishankar

porpostu .. enjoy it & udanych lotów

"żyłam na świecie, lecz nie dla świata" Dziady
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Luniaczka
post 05.02.2009 - 21:51
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1897

Bo nie przesłuchałeś do końca. Weź, nie bluźnij, jak możesz mówić coś takiego? ;) Sam ten dźwięk, o którym mówisz, jest przewspaniały! O ile się rozumie taką muzykę. Ach, no i nie jest to cały czas jeden dźwięk. Absolutnie nie. Tam się przewija mnóstwo dźwięków, tylko trzeba się na to otworzyć...
Kurczę. I dalej nie mogę znaleźć odpowiednich słów. Fenomenalny, przewspaniały - to i tak za mało. Cudowny. Oszałamiający. Niewyobrażalnie fantastyczny. Wciąż nie to. Matko, gdzie się podział mój kunszt pisarski?
Zaś jeśli chodzi o opcję "narzędzia internetowe -> wyświetl pliki", to tego jeszcze nie znałam! Ciekawy sposób bez używania zrzuty :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic