Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Stan Głębokiego Transu ?
damiano
post 28.05.2007 - 17:06
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

Osiągniecie tego stanu jest niezbędne do osiągnięcia OOBE. Jak rozpoznać że właśnie jestem w tym stanie ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 29.05.2007 - 00:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

CYTAT(damiano @ 28.05.2007 - 18:06) *
Osiągniecie tego stanu jest niezbędne do osiągnięcia OOBE. Jak rozpoznać że właśnie jestem w tym stanie ?

Gdybys poszukal troche na forum, napewno dostal bys odpowiedz. Conajmniej kilka dyskusji na ten temat bylo. Ale nie bede taki, Technika głębokiego transu, Technika osiągania głębokiego transu (połączenie wielu znanych technik relaksacyjno - transowych).

znajdziesz wszystko tutaj.
http://spojrzenie.com.pl/ezoteryka/projekc...obe-214-66.html

ketrab za bardzo sie wzoruejsz traktatami. Ok odpowiedz mi szczerze, czy wyszedles kiedykolwiek podczas lekkiego transu/stan alfa/czucie ciala? To co osiagamy podczas 4+1, dzieje sie podczas glebokiego transu/ mozg pracujacy w niskich przedzialach thety.

Wedlug Roberta Bruce'a stan alfa wystarcza, a gleboki trans jest ponoc trudny do osiagniecia, i poczatkujacy nie powinni sie za to zabierac ... Nie zgodze sie. Nigdy nie moglem wyjsc idac za jego radami... Zostane przy tym, ze bez paralizu ciala, glebokiego transu, nigdzie nie polecimy. Nie wspominam o technice podrozowania w wyobrazni B.Moena, bo to nie OOBE.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic