CYTAT
Pisząc ten post na kogo się kreujesz ? jaką osobę chcesz pokazać ? trochę mnie śmieszysz pisząc takie głupie filozofie ,być może jesteś człowiekiem doświadczonym jak i inteligentnym ale staraj się wyznaczać granicę swoich myśli albo zachowaj je dla siebie ,bo pisząc wychodzisz trochę jak byś chciał pokazać ,jaki z ciebie "mesjasz" lub mistyk o niepodważalnym autorytecie . Teraz pewnie mi dosrasz ,bo taka jest natura człowieka później ja tobie i koło się zamyka ):):):
Bartku nie mam zamiaru Ci dosrywać:) To była taka przenośnia! Chodziło mi o to, że z forum o tematyce czysto obijnej co poniektórzy zaczynają wbijac w działy czysto ezoteryczne itepe:) Idźcie poczytać na paranormalne.pl jeśli chcecie się dowiedzieć więcej na takie tematy:D:D:D Oni z pewnością mają różne zdolności, zwłaszcza karmienia Ego ;D Tak więc Ketrab jeśli Cię uraziłem- wybacz;D P.S Złapałem Cię do grupy ludzi strasznych, bo kpisz z pytania zamiast skrupulatnie i rzetelnie odpowiedzieć na pytanie zadane w temacie:);D;P
Pozdrawiam Serdecznie!