|
jak juz piszesz taki tekst w strone tych co im nie wychodzi, to napisz od razu jakim bogiem wychodzenia jestes. Nie wszystkim sie udaje bez, tymbardziej nie wszystkim sie udaje "z". Nie wszyscy sa tacy doswiadczeni jak ty, zeby nie korzystac z takich wspomagaczy.
Sorry, ale drazni mnie takie cos. "Po co z tym, jak mozna bez?". A po co chodzic do kibelka, skoro mozna sciagnac spodnie i zrobic to na srodku ulicy? Kazdy robi jak lubi i jak mu wygodniej. To, ze tobie wychodzi bez, nie znaczy ze inni nie potrzebuja pomocy. Mi by sie przydala, ale widzisz. Na mnie nawet takie dzwieki juz nie dzialaja. Mam mega porazke, nawet paralizu nie mialem dluzszy czas, a kazda proba niezasypiania konczy sie tym, ze budze sie rano i ledwo pamietam sen.
Co do tematu. Wydaje mi sie, ze nie ma zadnej wlasciwej kolejnosci. Ja np. kiedys robilem inna kolejnosc, ale nie taka o jaka chodzi autorowi tematu. Na playera wrzucalem utworek relaksacyjny, utworek relaksacyjny, utworek relaksacyjny, glowny utworek tzn cos na oobe/ld i przewaznie mialem paraliz, lub FA, Teraz skonczyly sie problemy z bezsennoscia - zablokowalem sie na oobe i inne ciekawe zjawiska. Zamiast bawic sie bwgenami i innymi cudakami, moze by warto sie pobawic z bialym szumem, pileczkami ping pongowymi i niebieskim swiatlem? Pewnie bardziej skuteczniejsze, chociaz osobiscie nie probowalem. Gdzies tu na forum zdaje sie 6umerang zalozyl z tym temat i podal technike. Warto poszukac i przetestowac.
|