Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Mój Pierwsyz Raz, chyba...?
penumbra
post 20.05.2007 - 10:14
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1174

Witam!!!
Pominę bardzo długi wstęp.
Miałam sen, zwyczajny sen, który odebrałam za koszmar (ale to nie był koszmar) :P zaczęłam bardzo się bać i próbować się obudzić, niestety nie udało mi się, ale wyszłam z tego snu i byłam w dupie, ze tak brzydko powiem, ale za to jak trafie :D Widziałam tylko ciemność, otaczała mnie pustka, w żaden sposób nie mogłam otworzyć oczu, albo chociaż się ruszyć, a umysł miałam w 100% rozbudzony, bo nawet gadałam sama ze sobą :D Pomyślałam, że może spróbuje świadomego snu, ale to było nie wykonalne, bo nic mi sie nie śniło! :D Wtedy przyszło mi do głowy oobe - postanowiłam sie obrócić. Kiedy o tym pomyślałam automatycznie usłyszałam pisk w prawym uchu bardzo głośny i wyraźny. I na prawdę poczułam jak z boku obracam się na brzuch! To był bardzo płyny i szybki ruch, aż przyjemny :) Nagle poczułam ból i drętwienie rąk, niesamowicie szybkie i mocne bicie serca, brak tchu i ogromny strach.. ale tez euforie. Chciałam szybko się obudzić, ale zanim to się stało, znów poczułam jak moje ciało sie obraca i powraca do pierwotnej pozycji. I obudziłam się, tym razem już na prawdę. Serce biło mi powoli, oddychałam normalnie a ręce nie bolały ani trochę. Myślicie, że to tylko paraliż przysenny? Bo ja nie zajmuję sie oobe już od dawna, z resztą nigdy nie umiałam medytować, nie miałam świadomych snów ani nie słuchałam cudownych mp3 po prostu nic..
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ciciak
post 26.05.2007 - 23:35
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1209

Wydaje mi się, że jeżeli odebrałaś to za koszmar, to tkwi jeszcze gdzieś w Tobie troszkę strachu.
A nazywanie tego - co to było chyba ma mniejsze znaczenie.
Może ćwicz C.B. miłość w świecie fizycznym.
To pozwoliłoby Ci chyba szybko wyeliminować strach.

Bo wydaje mi się, że twoje kombinacje idą w dobrym kierunku, jest tylko kwestią czasu (twojej cierpliwości i stanowczości) kiedy doświadczysz OOBE jakiego pragniesz.
Profile CardPM
+Quote Post
Marcin181
post 30.05.2007 - 13:10
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1152

CYTAT(ciciak @ 27.05.2007 - 00:35) *
Wydaje mi się, że jeżeli odebrałaś to za koszmar, to tkwi jeszcze gdzieś w Tobie troszkę strachu.
A nazywanie tego - co to było chyba ma mniejsze znaczenie.
Może ćwicz C.B. miłość w świecie fizycznym.
To pozwoliłoby Ci chyba szybko wyeliminować strach.

Bo wydaje mi się, że twoje kombinacje idą w dobrym kierunku, jest tylko kwestią czasu (twojej cierpliwości i stanowczości) kiedy doświadczysz OOBE jakiego pragniesz.

Soory przyjacielu za głupie pytanie, ale nie jestem jeszcze aż tak wtajemniczony w OBE :)
Co to jest to cwiczenie C.B.??? i jak to sie ćwiczy? bo mysle sobie ze chyba mi tez by sie przydalo. Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic