oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nie Mam Więcej Pytań
doloreska
post 02.03.2009 - 22:09
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Po prostu...wiem, że niektórych może temat wkurzyć, że niby by, że coś tam, że powtarzanie.....ale NIE....nie bylo, bo nie pisalam go ja i nie w ten sposób...dla początkujących....Jestem wstrząśnięta...bardzo...pozytywnie, chociaż nie do końca wiem, czy slowo wstrząśnięta jest tutaj odpowiednie
PRZECZYTAJCIE MONROE'A.
Nie wiem ale jak dla mnie są tam wszystkie odpowiedzi.....dla tych, którzy poszukują, doświadczają ale tak naprawdę niewiedzą czego....po przeczytaniu będą wiedzieć:) jestem pewna:) i może niektórych urażę.... zwlaszcza Darka Sugiera.... myślę, że książki Monro'a są ......milion razy lepsze :) takie jest moje zdanie i...polecenie dla wszystkich, którzy nie czytali a.....poszukują:) POZDRAWIAM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Doman13
post 03.03.2009 - 07:17
Post #2

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Książka Sugiera jest napisana przez NICH dla nas (za pomocą ręki Darka), i tylko ona mnie przekonała.
Przez monroa przedzieram się powoli i czasami trafiam na fragmenty tak nużące ze muszę się powstrzymywać się od snu.
Jak czytałem Sugiera to serce waliło mi jak młot, włosy stały mi dęba i byłem bardzo pobudzony.
Dla mnie te dwie pozycje nie maja porównania.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park