Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Potrzebny Kontakt Z Moim Ojcem Który Jest Z 3 Fazie Alzheimera
Doman13
post 01.03.2009 - 21:37
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 6912

Witam
Jestem tu nowy i nadal przedzieram się prze trylogie Monroa, Sugiera już połknąłem i czuję ze teraz trzeba zacząć się przefazowywać i nieść pomoc innym stworzeniom które jej potrzebują. Jest to jak dotąd największa siła która pcha mnie w stronę OOBE- chęć pomocy przewyższa wszystko.
Do tej pory przekazuje ludziom technikę samouzdrawiania BSM dzięki której parę istnień ludzkich uratowałem.
Ojcu jednak pomóc nie umiem bo nie mam na to czasu...
Zaczął on chorować dawno temu i w ciągu tych lat widziałem jak z człowieka przeistacza się w roślinę która nie komunikuje się ze światem i jest całkowicie od tego świata zależna.

Poszukuję osoby która skontaktuje się z nim po drugiej stronie (zapewne jest zagubiony i nie wie co się z nim dzieje) i uświadomi go w jakim jest stanie jego ciało.
Wtedy może dostrzegłby opiekunów i poprosił ich o leczenie.

chciałbym ulżyć w cierpieniach jemu i mojej mamie która opiekuje się nim i zaczyna tracić siły.

Napiszcie co Wam potrzeba do takiego kontaktu a niebawem to dostarczę.

------------------------------------
A ja w końcu biorę się do roboty i zaczynam dążyć do przefazowania. Nie wiem tyko czy to dobrze że nie przeczytałem trylogii Monroa.

Pozdrawiam
Doman
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Doman13
post 04.03.2009 - 07:31
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 6912

dzięki ci Madziu.
To co napisałaś jest dla mnie ogromnie ważne i najważniejsze że ja wszystko w tym rozumiem.
Teraz pora na mnie, bo jeśli to sprawy rodzinne to tylko ja potrafię się z nim skontaktować.

A co do zmiany punktu widzenia to jest to już za mną.
Od niedawna zacząłem pamiętać sny (wcześniej nie pamiętałem nic) mam odpowiedzi na pytania z tamtej strony (w snach i realnym życiu)
proszę ich cały czas aby mnie wyciągnęli z ciała i robię kurs oobe.

Mam głęboką nadzieję że niedługo spotkamy się w oobe.

DZIĘKUJĘ
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic