Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Alkohol A Obe, Czy alkohol może być pomocny przy osiąganiu OBE?
Bmetbg
post 02.03.2009 - 13:43
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3538

Chciałbym poruszyć pewną kwestie dotyczącą "sposobów" na ułatwienie osiągnięcia OBE. Jedni słuchają muzyki, drudzy odliczają "od tyłu" itd... Ja zauważyłem że po wypiciu nawet nawet małej ilości alkoholu, cze jestem w stanie się skupić co automatycznie nie pozwala mi osiągnąć stanu o którym mowa. Sprawa ma sie jednak całkiem inaczej gdy np piłem całą noc aż do rana, następnie gdzieś w południe alkohol sobie gdzieś tam ze mnie wyparował po czym pojawił się znany większości (tak myślę) KAC.
Sedno sprawy jest takie ze przy tak wymęczonym organiźmie, sennym, zmęczonym czówaniem, osłabionym baletami dało zauważyć się zwiększoną tendencje do osiągania OBE. Gdy usiadłem nawet na chwile przed komputeram, telewizorem bądz położyłem się, już po chwili odczuwałem silne wibracje, moje myśli odpływały... osiągałem OBE.
Czy alkohol pomaga? czy może jest to skutek osłabienia organizmu? czy możliwe by "kac" pomagał?
Może ktoś miał jakieś doświadczenia w tym temacie? Zapraszam do udzielania sie w tym temacie;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Blastard0
post 07.03.2009 - 20:53
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 6796

Na dzień dzisiejszy wyjść z ciała udało mi się tylko raz. Byłem akurat po osiemnastce kumpla, wróciłem do domu koło trzeciej. Co tu dużo mówić - wypadało wypić troszkę za zdrowie solenizanta :D. Nie, żebym się spruł, ale troszeczkę tego było... W każdym razie zdrowia będzie miał jeszcze spokojnie na parę lat.
Po więcej informacji o moim pierwszym oobe zapraszam serdecznie na mój blog.
Wniosek z tego taki: alkohol nie wpływa negatywnie na wyjście poza ciało. Przynajmniej nie na mnie.
Co do twojego posta, Meshu... Gdy ja sobie wypiję, mam takie uczucie: świat mi się odchyla delikatnie w lewo lub w prawo na parę milimetrów, a potem natychmiast wraca do normalnej pozycji... i tak w kółko.
Ale wtedy, na imprezie... to było inne. Świat mi wirował, ale tak... "do wewnątrz". Nie wiem, jak lepiej to opisać.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic