|
Na początek tak jak ktoś napisał polecam medytację, będzie pomocna w ćwiczeniu Metody Silvy. Na pewno wielu z was się z nią spotkało, a tak pokrótce. "Samokontrola Umysłu Metodą Sily"- opracowana głownie przez Jose Silva. Genialna książka pozwala nam osiągnąć o wiele wyższy potencjał jestem w połowie książki, bardzo ciekawie sie zapowiada, nie praktykowałem jeszcze. ). Ksiązka zawiera serie ćwiczeń które w praktyczny sposób ukazują, jak można skutecznie wpływać na kształt swojego życia, wykorzystując "magiczną" siłe wyobrażni. Dopiero po jakimś czasie można zauważyć efekty. Jest także ciekawym źrodłem wiedzy na temat pracy naszego umysłu, i ociera się nawet o tematyke OBE. Mam przeczucie, że ta książka dla wielu z nas może być pięknym wstępem. A co ogólnej hipokryzji i nie szczerości , albo nie uprzejmości szerzącej się na tym forum, to mam mały apel. OBE to nie zabawa, myśli i słowa także, polecam przemyśleć sprawę i tak naprawdę zastanowić się po co tu jesteśmy, i jak pomóc innym, nie tylko sobie. Bez czystych intencji, nie zajdziemy daleko.
|