Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak Osiągnąc Nadprzyrodzone Zdolności
drdamian
post 12.03.2009 - 20:18
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 6710

Ciekawi mnie jak można osiągnąc bądz wyzwolic nadprzyrodzone zdolności

Czy każdy ma takie zdolności?
Czy to jest możliwe ?
Jeżeli tak to jak je wyzwolic ?
Czy takie cos istnieje

Czy ktos umie to zrobic ?
Czy ktos wie jak ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
iguana
post 14.03.2009 - 11:41
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6865

Trochę mnie dziwi postawa niektórych osób wypowiadajacych się w tym temacie. Wychodzicie z ciała, spotykacie istoty astralne (NP jak ktoś woli) a jednocześnie negujecie istnienie tzw. zjawisk nadprzyrodzonych.
Fakt, pytanie nieco naiwne i , powiedzmy szczerze -głupie.
Jednak niektóre odpowiedzi też nie należą do najmądrzejszych.
Drdamian- ucz się, rozwijaj samoświadomość. Być może któregoś dnia pojmiesz istotę rzeczy. Człowiek- jako istota czterobiegunowa może wszystko. I nie ma w tym nic nadprzyrodzonego. To nasze naturalne zdolności.
Profile CardPM
+Quote Post
GdaJan
post 14.03.2009 - 11:59
Post #3

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 6922

Na początek tak jak ktoś napisał polecam medytację, będzie pomocna w ćwiczeniu Metody Silvy. Na pewno wielu z was się z nią spotkało, a tak pokrótce. "Samokontrola Umysłu Metodą Sily"- opracowana głownie przez Jose Silva. Genialna książka pozwala nam osiągnąć o wiele wyższy potencjał jestem w połowie książki, bardzo ciekawie sie zapowiada, nie praktykowałem jeszcze. ). Ksiązka zawiera serie ćwiczeń które w praktyczny sposób ukazują, jak można skutecznie wpływać na kształt swojego życia, wykorzystując "magiczną" siłe wyobrażni. Dopiero po jakimś czasie można zauważyć efekty. Jest także ciekawym źrodłem wiedzy na temat pracy naszego umysłu, i ociera się nawet o tematyke OBE. Mam przeczucie, że ta książka dla wielu z nas może być pięknym wstępem.
A co ogólnej hipokryzji i nie szczerości , albo nie uprzejmości szerzącej się na tym forum, to mam mały apel. OBE to nie zabawa, myśli i słowa także, polecam przemyśleć sprawę i tak naprawdę zastanowić się po co tu jesteśmy, i jak pomóc innym, nie tylko sobie. Bez czystych intencji, nie zajdziemy daleko.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic