Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Było Oobe?
milordi
post 31.05.2007 - 18:05
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 874

Dzisiaj przydarzyła mi się następująca rzecz:
Jak zwykle wstałem w nocy o 3:30 + 50 minut rozbudzania. Położyłem się do łóżka, ale zasnąłem. Miałem jakiś sen, najważniejsza jest jego końcówka. Latałem niewysoko nad ziemią. Wtedy z ziemi podleciał do mnie mój kolega z klasy i z całej siły popchnął mnie do tyłu. Bardzo szybko zacząłem nabierać dużej prędkości. Po chwili ocknąłem się leżąc na łóżku. Pomyślałem, że to może być OOBE, więc natychmiast wstałem. Nie byłem jednak do końca pewien, czy przypadkiem nie wstałem naprawdę (nie zwróciłem uwagi na to, że krótko po wstaniu zacząłem widzieć bez otwierania oczu). Podszedłem do biurka i dotknąłem go ręką - było twarde, zwiększając nacisk usiłowałem wepchnąć w nie rękę, ale nic to nie dało. Wtedy zorientowałem się, że mam zamknięte oczy i otworzyłem je. Przeskok świadomości i leżałem w łóżku. Zamknąłem je - z powrotem byłem przy biurku. Otworzyłem z powrotem i znowu leżałem w łóżku. Czułem jednak, że ręce miałem wyciągnięte, mimo że ich nie widziałem. Poruszyłem nimi i czułem, że dotykam biurka! Dokładnie je obmacałem i wyraźnie czułem blat, ściankę boczną, przyciski klawiatury. Spojrzałem w stronę biurka lecz nie widziałem tam nic niezwykłego. Zamknąłem oczy i postanowiłem wykonać pierwsze z zaplanowanych zadań, czyli sprawdzenie daty w kalendarzu. Poszedłem więc do kuchni po drodze przechodząc przez drzwi do mojego pokoju (po drodze znowu zacząłem widzieć). Nie wiedziałem, która jest godzina, ale wydawało mi się że to słoneczny poranek. Doszedłem do kuchni i spojrzałem na kalendarz - był zeszłoroczny, wszystkie szczegóły wyglądu się zgadzały, włącznie z przyczepioną do niego malą karteczką z jakimiś zapiskami. Ustawiona była data 15 maja 2006 r. (poniedziałek), ale mogła być jeszcze nie przestawiona po nocy. Chciałem zerwać tę karteczkę z kalendarza, ale gdy już prawie ją dosięgnąłem, wszystko się skończyło i wróciłem do ciała. Z początku nie wstawałem, tylko usiłowałem wyjść ponownie, jednak nie potrafiłem powstrzymać emocji. Gdy spojrzałem na zegarek, była 5:12.

Dodam jeszcze, że to wszystko było niesamowicie realistyczne. Jakieś 3 tygodnie temu miałem fałszywe OOBE, które było tylko snem, więc widzę różnicę. Poza tym układ dni tygodnia, świąt państwowych, liczba dni w miesiącu, itp. się zgadza. Czy to było OOBE, czy nie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
.::Tomek::.
post 01.06.2007 - 00:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1169

CYTAT(daywalker @ 31.05.2007 - 22:56) *
Tomaszu proponuje zatem wiecej czytac, zwracac uwage na szczegoly, oraz wypowiadac sie majac jakies doswiadczenia praktyczne. Pozdro. Tak jak mowia inni trafiles do ospuo, czyli doswiadczyles najprawdziwszej projekcji astralnej. Gratuluje:).

Ja tu piszę również po to żeby tacy ludzie jak Ty mnie poprawiali jeżeli się pomylę. No i już moja wiedza teoretyczna się znacznie poszerzyła :). Dziękuję, i postaram się więcej nie udzielać jeżeli nie będę pewien.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic