Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Akcja Uswidamiania Ludzi Za Pomocą Płyt
sonic3
post 17.03.2009 - 00:06
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2391

Hej moi drodzy jak ja lubię klimat tego forum (pełen luz dyskusyjny jak w niebie :P ), tutaj zawsze mogę wracać :)

A dziś wracam nie bez powodu, bo zorganizowaliśmy akcje, która ma na celu wybudzanie ludzi z matrixa.
Początkowo akcja była prowadzona na 2ch portalach ale skala zjawiska przeszła wszelkie oczekiwania,
Za dzień rozpoczęcia wybrany został 15 marca, czyli światowy Z-Day (Zetigeist Movement Day).

W skrócie polega ona na nagrywaniu i rozpowszechnianiu materiałów pokazujących 2ga stronę medalu tego jak wygląda świat. Wypracowane zostały 2 typy płyt jedna "przez żołądek do serca" czyli otwieranie umysłu po przez pokazanie machlojek w dziedzinie zdrowie, medyny i żywności oraz 2ga która przedstawia ogólną globalną sytuacje świata od undergroundowej strony.

Info o tym zamieściłem tutaj: http://www.wykop.pl/ramka/156468/plyty-pra...j-i-podaj-dalej

a tu projekt się narodził: http://prawda2.info/viewtopic.php?t=4042&start=450

obecnie dołączyło wiele innych for i portali jak nowy-horyzont, stopcodex.pl, osloskop, paranormalne.pl etc... i się rzeźnia z tego zrobiła przez te 2 dni XD

Daję cynk na tym forum ponieważ, myślę że wiele osób doceni tutaj to przedsięwzięcie.

Czas obudzić ten świat ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
mars
post 17.03.2009 - 16:05
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 4745

Śmieszą mnie takie określenia "jak wybudzenie z matrixa". Albo "rebelia"... Tak jakby oobe było jakimś dobrem, którego ktoś nam zabrania używać. Także świat nie jest "iluzją", świat jest jak najbardziej prawdziwy. Wymiar fizyczny jak tak samo ważny jak niefizyczne.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic