Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Akcja Uswidamiania Ludzi Za Pomocą Płyt
sonic3
post 17.03.2009 - 00:06
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2391

Hej moi drodzy jak ja lubię klimat tego forum (pełen luz dyskusyjny jak w niebie :P ), tutaj zawsze mogę wracać :)

A dziś wracam nie bez powodu, bo zorganizowaliśmy akcje, która ma na celu wybudzanie ludzi z matrixa.
Początkowo akcja była prowadzona na 2ch portalach ale skala zjawiska przeszła wszelkie oczekiwania,
Za dzień rozpoczęcia wybrany został 15 marca, czyli światowy Z-Day (Zetigeist Movement Day).

W skrócie polega ona na nagrywaniu i rozpowszechnianiu materiałów pokazujących 2ga stronę medalu tego jak wygląda świat. Wypracowane zostały 2 typy płyt jedna "przez żołądek do serca" czyli otwieranie umysłu po przez pokazanie machlojek w dziedzinie zdrowie, medyny i żywności oraz 2ga która przedstawia ogólną globalną sytuacje świata od undergroundowej strony.

Info o tym zamieściłem tutaj: http://www.wykop.pl/ramka/156468/plyty-pra...j-i-podaj-dalej

a tu projekt się narodził: http://prawda2.info/viewtopic.php?t=4042&start=450

obecnie dołączyło wiele innych for i portali jak nowy-horyzont, stopcodex.pl, osloskop, paranormalne.pl etc... i się rzeźnia z tego zrobiła przez te 2 dni XD

Daję cynk na tym forum ponieważ, myślę że wiele osób doceni tutaj to przedsięwzięcie.

Czas obudzić ten świat ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
michu19931
post 17.03.2009 - 23:16
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 5349

Moim zdaniem jak ktoś będzie chciał, to dowie się o OOBE, świecie astralnym itp. Wystarczy chcieć i uważam, że nikogo nie trzeba tego na siłę uczyć, to przychodzi samo i zależy od danej osoby, czy się tym interesuje, czy jest zapatrzony tylko w świat materialny :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic