Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Trzecie Oko Pomaga W Oobe, Jeden ze sposobow pomagania sobie w opuszczaniu ciala
inya
post 17.03.2009 - 14:41
Post #1

Guests

Kazdy posiada trzecie oko. Tak wiec kazdy, kto jeszcze tego nie zrobil moze je "obudzic", podobnie jak kazdy moze nauczyc sie wychodzenia z ciala. Zaobserwowalam na podstawie wlasnych doswiadczen, ze patrzenie trzecim okiem przyspiesza i ulatwia wychodzenie z ciala. Po jego "otwarciu" (majac zamkniete nasze "zwykle", "ziemskie" oczy i lezac rozluznionym) od razu widac przestrzen, a zaraz potem nastepuje opuszczenie ciala.
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 18.03.2009 - 13:54
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

A ja jestem ciekaw po co zapszątać głowę jakimiś czakrami. O ile istnieją (a nie twierdze, że tak nie jest) to ciało/umysł sam je odpowiednio otworzy/uruchomi/whatever do wyjścia. Dobrym porównaniem są tu narządy wew. przecież nie musimy się specjalnie nimi przejmować bo mózg sam dobrze sobie radzi z ich obsługą bez konieczności angażowania do tego świadomości. I żeby nie było, że sam nie próbowałem, próbowałem wielokrotnie, jednak efekt jest na granicy placebo, ot kolejny sposób relaksacji.
Tak jak Typ wcześniej wspomniał wyobraźnia jest o WIELE lepszym narzędziem zmiany stanu świadomości, dobra wizualizacja utrzymana przez kilka minut daje naprawdę zajebiste efekty.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic