|
|
| inya |
14.03.2009 - 15:23
|
|
Guests |
W stanie rozluznienia mozna wysylac mysli (pozytywne i negatywne). Jak sie dobrze skupi, mozna zobaczyc ich fale wychodzaca z mozgu i kierujaca sie w strone tego, dla kogo sa przeznaczone. Maja one role sprawcza. Jesli myslisz intensywnie, by ktos wyzdrowial, on poczuje sie lepiej. Czy w czasie OOBE tez mozna je wysylac? Czy mysli wysylane w czasie OOBE maja wieksza moc, niz te, ktore wysylamy przebywajac w ciele?
|
|
|
|
![]() |
15.03.2009 - 17:53
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Uda się, ale w bujnej wyobraźni :) Nie ten poziom egzystencji na takie cuda, dlatego się nie udaje, na wszystko przyjdzie czas, na tym poziomie materii należy się zajmować rzeczami, które nam przeznaczono.
|
|
|
|
19.03.2009 - 08:36
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Od paru dni ćwiczę rozmowy cieni:) Za miesiąc spisze eksperyment.
Na forum jest sporo zdolnych ludzi. Chciałem na dniach otworzyć eksperyment mentalny ale jest już podobny założony. Sprawdźmy te nasze myśli. Kto się kołacze nam po głowie. Czy te myśli są rzeczywiście takie "nienasze". Wystarczy być przecież tylko czujnym i obserwować co nam chodzi po głowie i nie zapomnieć o tym by się ciągle obserwować. Taki test rzeczywistości, ukierunkowany wyłącznie w planie mentalnym. Byc ciągle czujnym i rozpoznać nasze od dialogów z odwiedzającymi nas śpiącymi. Moi znajomi maja sporawe sukcesy, ba nawet nauczyli się hamować myśl, odcinając tym samym od obciążających ich niechcianych kontaktów. Zapraszam wszystkich śmiałków na wspólne eksperymenty. Jeśli ktoś ma jakiś plan, jak obserwować myśli to proszę wpisać. Potrzebne są opisy, jak to sami robicie. Przydadzą się innym, będzie krok do przodu. Po paru dniach stwierdzam , ze jest to jedno z wartościowszych ćwiczeń jakie robiłem. Juz pierwszego dnia zacząłem wyciszać małpie myśli i postrzegać masę dialogów jakie ciągle prowadziłem. Poprzedzały one telefony osób o których rozmyślałem..Ktoś chciał o coś spytać. Warto obserwować postrzegane obrazy w fizyku i to co się pojawia w głowie, -myśli chodzą pakietami. Zamrażaniu myśli towarzyszy wzrost woli, koncentracji, silne odczucie samojazni. Ważne przy tym, by się rozluźniać i nie prężyć, nie forsować na sile bo głowa potem boli i łaskocze pod fryzura:) |
|
|
|
inya Oddzialywanie Myslami 14.03.2009 - 15:23
iguana Skupiając uczucia ( próbuj samych myśli, nie po... 14.03.2009 - 15:50
6umerang Jeśli by to było takie banalnie proste, to by ni... 15.03.2009 - 01:40
Zuben życie to s-f skoro w głębokim transie można ta... 15.03.2009 - 09:55
iguana Obserwacja a nastepnie kontrola myśli jest ważny... 19.03.2009 - 19:03
Zbyszek To proste ćwiczenie przyglądania się sobie nie ... 22.03.2009 - 15:26
Rachab bardzo ciekawy jest właśnie wpływ jaźni na inn... 24.03.2009 - 21:11![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |