CYTAT(inya @ 16.03.2009 - 15:26)

Ja czasem slysze na jawie jak ktos mowi krotkie zdanie najczesciej w jezyku, ktorego nie rozumiem. Albo czuje zapach, ktorego nie moze tam byc (na przyklad zapach jedzenia, ktorego na pewno nie ma w poblizu), a raz nieprzyjemny zapach zgnilych jajek. Niekoniecznie musze byc wtedy rozluzniona, ale jak widac nie tylko wtedy mozna odbierc takie komunikaty.
Nieleczona schizofrenia to najgorsze co może być - jeśli nie zrobisz za parę lat krzywdy sobie, to pewnie komuś ze swoich bliskich - i można się śmiać, można mnie opierdalać, że w nic nie wierzę, etc, ale prawda jest taka, że tylko kretyn ostatni będzie zasłaniał się kontaktami z zaświatami - a jeśli schizofrenik wierzy w to co słyszy i widzi, to już masakra, bo będzie tylko podatniejszy na własne wizje, które prędzej, czy później przybiorą na sile i wtedy dopiero zacznie się ''jedność z kosmosem''...
Idź do lekarza inya i nie wstydź się tego - znam paru schizofreników, którzy sporo mi naopowiadali o sobie i mają dzięki odpowienim lekom wgląd do tego jak zdradziecka jest wiara w ''głosy''...
Pozdr.