oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak Otworzyć Oczy W Poza?, jw
predrag8
post 31.03.2009 - 16:36
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Wielokrotnie udawało mi się wyjsć z ciała , właściwie to odkleić.Czuje ze sie unosze w powietrzu moze z metr nad lozkiem,czuje jak sie obracam moze z 45% do przodu, ale za kazdym razem nic nie widze.Jak probuje otworzyc oczy to otwieram te prawdziwe i sie budze. Nie wiem czy to ma znaczenie ale udaje mi sie tylko dokonac tego w trakcie popoludniowej drzemki, dzieki odzyskiwaniu swiadomosci w trkacie snu. Do tej pory zadna technika medytacyjna nie przynisola rezultatu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szopen
post 31.03.2009 - 16:40
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Polecam otworzyc oczy nie ciala fizycznego, lecz uruchomic oczy wyobrazni. Tzn. wyobraz sobie, ze widzisz pokoj oczami mentalnymi. Po prostu wyobraz sobie, ze go widzisz. Taka rada ode mnie :s. To tak jak z ruszaniem reka: ruszasz reka c.f. a przeciez nie o to chodzi...

Edit:
Albo po prostu jak mowi iguana olej na razie wzrok i zajmij sie innymi znyslami. Wielu z nas pierwsze swoje wyjscia doznawalismy 'po omacku'. Zamiast starac sie otworzyc oczy podotykaj sobie sciany, sufitu czy podlogi. Wczuj sie w nie. Mozesz tez wysilic zmysl wechu i starac poczuc sie nowe zapachy, lub wyobrazic sobie, ze cos o ostrym zapachu lata przed toba i mozesz poczuc jego zapach. Moze byc to Apetyczna lazania, ciasto, zapach kobiety, ew. jej perfum, splesnialy ser, kostka zapachowa do kibla, badz po prostu sterta zuzytej bielizny... :)

Sorki, ale teraz jestem jakby nie u siebie i nie mam polskich znakow :(
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park