oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Coś Nie Tak Z Moim Ld
Luksan
post 19.08.2008 - 01:36
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Witam wszystkich, coś dawno mnie tutaj nie było, a więc przedstawię szybko mój problem.
Normalnie LD miałem co tydzień, czasem co dwa.
Teraz zdarza się coraz rzadziej i jest jakieś "felerne".
Rok temu wszystko było ok, jakieś pół roku temu LD zaczęło się psuć, coraz bardziej i bardzie.
No dobra, teraz sedno problemu.

Zasypiam jak zwykle moim stylem czyli leże 2-3 godziny w łóżku z przeróżnymi hipnagogami wizualnymi (nic nie słyszę, nawet jak coś naprawdę hałasuje to nie słyszę.)
Ok, już śpię.
Śni mi się, dajmy na przykład to co około 4 dni temu.
Jestem nad jeziorem, idę w stronę domku gdzie miałem się z kimś spotkać, zauważam bloki mieszkalne i baraki za jeziorem, W tym momencie zwykle miałem dosyć porządne LD bo orientowałem się że coś jest nie tak.
Teraz orientuję się, myślę, śnie i mogę robić co chce.
I wtedy zaczynam czuć moje ciało, oczy same mi się otwierają, a w LD zaczynam się strasznie śpieszyć żeby skończyć coś ważnego.
I teraz najciekawsza część, otwieram moje pseudo fizyczne oczy, które były tylko złudzeniem przerywającym LD, zwykle po otwarciu oczy "przebudzam się" nieświadomy w tym samym śnie przed zorientowaniem się, że to sen :)
Raz zdarzyło mi się to trzy razy w ciągu nocy, trzy razy zorientowałem się że to sen, i trzy razy coś wymusiło u mnie "reset" tego co działo się parę minut wcześniej (z mojego punktu widzenia parę minut :) ) i powrót do snu już bez świadomości śnienia.

Co ciekawe raz miałem to LD, poczułem ciało ale zostawiłem zamknięte oczy i prawie miałbym OOBE, ale zaczął mi jak zwykle zanikać oddech i się wybudziłem.

OOBE miałem dwa razy już spontaniczne, kilkusenkundowe ale zawsze chyba OOBE.

Sorry za długi i zagmatwany tekst ale jakoś tak wyszło, starałem się też usunąć błędy ale mogło coś zostać :)

pozdro
Łukasz
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szopen
post 22.04.2009 - 17:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jak dla mnie zwykłe fałszywe przebudzenie może OOBE nazywaj to jak chcesz. Wydaje się jak real ale nie jest. Mam tak często, lecz jescze nie zbadałem tego by dokładnie czegoś wam poradzić :<
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park