oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zadanie 2 - Oobe>>>!, kocham Was!!!!!!!!!!!!
Conchita
post 02.06.2007 - 23:24
Post #1

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Właśnie wróciłam z relaksacji... Matko, klawisze mi się plączą.... Jejku kocham WAS!!!!! Jakie zajebiste OOBE!!

Wychodziłam z 5 razy zanim wyszłam w takim stanie do podróży.... Łapała mnie ta otoczka na mnie.

Qrde, machnęlam do kryształu Ziemi!

Boże, są dwa... Dwa kryształy. Dlaczego dwa, nie wiem....

Ilu ludzi już tam było....

Muszę ochłonąć i napiszę w notatniku...

PS>Słyszałam od Moena o Krysztale Jądra Ziemi, ale nie o tym, że jest ich dwa!
Może któryś OBE maniak by tam zajrzał i potwierdził, to co widziałam... Nie powiem, jak ten drugi kryształ jest zorientowany, (bo inaczej niż pierwszy). Zajrzyjcie tam!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Marcin181
post 03.06.2007 - 11:22
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Szczere gratulacje Conchita!

+Quote Post
Zbyszek
post 03.06.2007 - 13:45
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

A da sie go wyniesc?.Choc tego najmniejszego. Pisza .ze sie kiedys polamal ten stary.Powinno byc jeszcze wiecej.
Znaym Conchite osobiscie i mysle,ze ona dopiero zaczyna badac i sie rozpisywac.. Jest chyba najleprzym podroznikiem jakiego spotkalem osobiscie.

Ta otoczka to byl chyba eteryczniak.Jest dobry jak sie jest miedzy ludzmi - troche gesciejszy niz astralniak.. Czasami ktos moze nas wtedy zobaczyc.
Na kursie u Brusa chodzilem tak sobie miedzy uczestnikami . Na 3 byla jedena osoba co slyszala wszystko co mowilem.HmTrudne do zrobienia bo to oobe polyka szybko cale sily..Ale najweselsze bo mozna robic psikusy.
Widzi sie jednoczesnie 3 dymensje tz. 2 boczne -materialna i astralna.Mowienie -brzuchomowstwem a i powinno sie uwazac na dotykanie ludzi , bo zostaja siniaki- zalezy od intencji.Przy leczeniach jak znalazl wspaniale mozliwosci. Siedzi sie w rzeczywistosci bo twory myslowe ze swoimi figlami w astralu sa jeszcze malo widoczne i nie zaprzataja naszej uwagi. Wspaniale widac emocje na ciele astr. -latwosc w wydawania rozkazow hipnotycznych bez sprzeciwu zahipnotyzowanego.Czesc z otwartymi oczami w astralu ma zapchane uszy i jest glucha.Widac na karzde zmysly inne rozbudzanie.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park