CYTAT
:)
Zajebiscie! Oto chodzi. Dobry kierunek Eksploruj dale. Masz Blog? Zapisz wszysto w Dzienniku papierowym i dodatkowo w Blogu. Yes, Yes, Yes! Duma mnie rozpiera.... Super! Love Brachu, Love! Dziel sie z innymi, wszedzie, wzmacniaj ten kierunek, ludziska niech tam podarzaja masowa, to rewolucja. Daj wzmianke o tym na oobe.pl Trzeba nadac nowy kierunek OBE, jak najszybciej!
DS
Z maila od Darka Sugiera do mnie.O co chodzi?
No to może po krótce opowiem.
Próba Eksploracji JaźniWczoraj zrobiliśmy sobie z kumplami małą imprezke. Wszyscy wiedzą jak to na małych imprezkach z kumplami bywa więc nie będę się rozpisywał co robiliśmy bo wszyscy do wiedzą. Nie będę się też rozpisywał jak wracałem itd. Do rzeczy. Położyłem się na wyrko ze świadomością, że o 2 w nocy musze głuchnąć do dziewczyny bo wraca z wycieczki i chce ze mną pogadać. Ustawiłem budzik na 2 i położyłem się. Urwała mi się świadomość jak to po imprezkach z kolegami bywa. Nagle patrze przed siebie i widze pustke, sama czerń. Pomyślałem "To jest sen! To jest sen!" i rzeczywiscie to był sen. Przypomniało mi się, o skrócie do wolności, o tym aby spróbować przesunąć faze do środka. Zamknąłem oczy. "Przesunąłem" faze do swojego serca bo właśnie serce uznałem za swój środek. Po chwili wyrzuciło mnie z ciała, dosłownie wypchnęło delikatnie uniosłem się w górę i nagle coś wciągnęło mnie spowrotem jednak nie prosto do ciała tylko prosto do serca. Poprostu wlałem się w serce. Nagle zacząłem spadać biało-czarnym tunelem w dół. Był dość ciasny, jednak było wystarczajaco tyle miejsca, że mogłem swobodnie spadać. Nagle coś mnie zachwyciło! Nigdy nie byłem tak zachwycony! Pufff... urwała mi się świadomośc - wszystko przez impreze z kolegami.
Więc apel do wszystkich! Kierujcie swoją faze ku sercu! Tam jest wasz dom! Przez serce wiedzie najkrótsza droga do DOMU!
Powodzenia! POWODZENIA!
UDA SIĘ NAM!
Czas na REBELIE!