|
|
02.06.2007 - 23:24
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Właśnie wróciłam z relaksacji... Matko, klawisze mi się plączą.... Jejku kocham WAS!!!!! Jakie zajebiste OOBE!!
Wychodziłam z 5 razy zanim wyszłam w takim stanie do podróży.... Łapała mnie ta otoczka na mnie. Qrde, machnęlam do kryształu Ziemi! Boże, są dwa... Dwa kryształy. Dlaczego dwa, nie wiem.... Ilu ludzi już tam było.... Muszę ochłonąć i napiszę w notatniku... PS>Słyszałam od Moena o Krysztale Jądra Ziemi, ale nie o tym, że jest ich dwa! Może któryś OBE maniak by tam zajrzał i potwierdził, to co widziałam... Nie powiem, jak ten drugi kryształ jest zorientowany, (bo inaczej niż pierwszy). Zajrzyjcie tam! |
|
|
|
![]() |
04.06.2007 - 01:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
:) Odrazu zabieram sie do czytania. Dzieki wam dostalem kolejna serie motywujacych kopniakow:D. Ostatnio same przelomy, az sie boje pomyslec, co sie jutro stanie z naszym SWIATEM :). Pozdrawiam.
|
|
|
|
04.06.2007 - 09:36
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
E tam nic sie nie stanie. Zadnej katastrofy nie bedzie.
Wczoraj mialem tak kretynskie oobe w lesie z kolega ,ze az do tej pory sie dziwie. Chciylem mu opowiedziec jak to jest straszne jesli mnie w zyciu wyrzuca z ciala i rozmawiam sobie z ludzmi a oni nic nie slysza. I wlasnie opisujac mu to wywalilo mnie znowu- Na szczescie koles slyszy w astralu i sie usmielismy. Wyciagnalem mu astralniaka i gadalem z nim jak z tym swiadomym. Wygladal do zludzenia jak orginal. Przybiegl jakis spacerujacy pies i zaczelo sie ....hehehe. . Poszlismy potem do knajpy i spotkalismy wariata co mowil sam do siebie.Szkoda ,ze bylem po piwie , bo proba przygladania sie jemu (pomocy) zakaczyla sie strasznym bolem glowy i rozwalil mi sie znowu kregoslup..Uf nigdy po po piwie oobe.Mial jakies zmiany fizyczne w ukl. nerwowym.Wlasciwieto da sie cos takiego naprawic.Przy malych popsuciach w glowie eteryczniak szwankuje i nieprawidlowo rozdziela energie. Astralniak dostaje jej tak duzo ,ze mentalniak tz, my swiadomi jest w malignie.Jestesmy wtedy swiadomoscia sniaca. A tam twory myslowe sa jak rzeczywistosc i mozna rozmawiac z nimi do us... smierci. Musze posprawdzac jak to sie reperuje. Jestem pewny,ze da sie jakos to wyleczyc. Jakies obwodnice energrtyczne ,ktore pomimo utrodnien obudza mentalniaka.. Sam sobie zycze powodzenia .Jesli sie to uda to nie bedzie opentania a rozerwance sie pokleja jeszcze za zycia i nie trzeba bedzie ich odzyskiwac po smierci.): |
|
|
|
Conchita Zadanie 2 - Oobe>>>! 02.06.2007 - 23:24
Marcin181 Szczere gratulacje Conchita! 03.06.2007 - 11:22
Zbyszek A da sie go wyniesc?.Choc tego najmniejszego. ... 03.06.2007 - 13:45
Conchita Zbyszek: raczej nie da się wynieść tych kryszta... 04.06.2007 - 14:02
Zbyszek I dobrze .ze cie sciagneli do ciala. Czasami sa ta... 04.06.2007 - 15:24
Conchita Medytację Janusza Wieloboba na słyszenie głosu ... 05.06.2007 - 08:22![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |