Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Duże Nic
Wesoły Pierożek
post 30.05.2007 - 06:35
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1122

Witam

Ostatnio miałem przerwe tydzień, później spróbowałem chyba ze 3 razy i nic.. nawet paraliżu, za 4 razem udało mi sie wyjść w połowie, tzn pomyślałem że rusze sobie ręką .. no i ruszyła sie ^^, razem z tłowiem, głową i drugą ręką.. niestety znowu hałas przeszkodził mi na dalszą wędrówke ;)

Od tego czasu mam gigantyczny zastuj, zero wibracji, paraliżu czy czegokolwiek.. sczerze to sie troche tym martwie, ale próbuje sobie to głupio tłumaczyć hałasem (bo faktycznie taki jest, ciągle ktoś chodzi po domu, to jakis motocykl, czy maluch przejedzie po drodze, krzyczące dzieci na podwórku.. oszaleć można) i zmęczeniem. Jak próbuje 4+1 to zawsze zasypiam.. widać ta metoda jest dla mnie stworzona, na ogródku też nie ma co próbować bo ptaki znowu ćwierkają..

Czy brak żadnego odczucia przy relaksie jest spowodowane tym czym wyżej opisałem? czy może moje ciało już tego czuć nie będzie? Przy tym pierwszym półwyjściu nie miałem hipnogagów ani wibracji.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daywalker
post 05.06.2007 - 02:26
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Panuje tam pewnie podobny balagan do tego ktory mamy w glowie, tylko x razy wiekszy;). Teraz cie zaskocze, moze niektorzy maja podobnie, i nie bede sie czul samotny;). Ale czasami po relaksacji, badz gdy sie budze, widze w RF przedmioty, badz jakies "zyjatka", w moim wypadku sa to pajaki. Obraz ten utrzymuje sie przez jakies 5, 10 sekund, po czym znika. Np, 2 dni temu widzialem lampe przy scianie pod sufitem, nie pamietam zeby kiedykolwiek jakas zabytkowa lampa, wisiala w tym miejscu. Co do pajaczkow to dosyc czesto laza.. a raz goscilem okaz pelzajacy po suficie wielkosci 30, 40 cm. Tak musialem o tym powiedziec, ale biorac pod uwage poruszana tematyke, na forum mam nadzieje ze nie wezmiecie mnie za chorego. Aha i to nie jest zart. Jezeli ktos ma podobnie, byloby milo gdyby cos o tym napisal. Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic