Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Promujmy Oobe
Bmetbg
post 07.03.2009 - 20:19
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3538

Na pewno wiemy wszyscy, że to co robimy, jak działamy, postępujemy i tworzymy ma bezpośredni wpływ na nas samych i na nasze otoczenie. Wiadoma również sprawa i rzecz oczywista, że nasz charakter, sposób bycia kształtuje nas jako osoby. Człowiek istota społeczna w procesie socjalizacji musi przestrzegać norm, zasad panujących w makro i mikro strukturach społecznych. Generalna zasada jest taka by czynić dobrze a wszystko co "inne", co nie mieści się w normach jest złe.
Czy obe mieści się w tzw normach pojmowania przez zwykłych ludzi, czy też lepiej jest nie uświadamiać "ich" z obawy braku akceptacji itp. Niestety dochodzę do wniosku, że jakkolwiek bym nie chciał transparętnie pokazać zwykłym ludziom o co mi chodzi to napotkam się na brak akceptacji. Czuje że ludzie zajmujący się obe to współcześni druidzi, osoby zaczarowane, o których mało wiadomo i jeszcze mniej wiadomo czym się zajmują. Nie ukrywam, że strasznie mnie to gdzieś tam nie raz uwiera np przy kontaktach między ludzkich, szczególnie z nowo poznanymi osobami. Trzeba się ukrywać... . Nie można powiedzieć czym się zajmujesz, jaka jest twoja pasja, a tak bardzo byś chciał(a). To straszne...
Proponuje trochę "ukomercyjnic";] całą sprawe. Uważam, że lepiej jest gdy ktoś mnie zapyta co oznacza mój napis na koszulce, i ja mu powiem. Niż żebym sam chciał coś komuś na ten temat powiedzieć.
Zachęcam do ostrożnego promowania oobe. Może macie pomysły jak to robić? Wyjdźmy z ukrycia. Rozmawiajmy...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 04.06.2009 - 17:54
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

E tam oświecony, po prostu tych co ma to zainteresować interesuje z czasem okazuje się kto jest wytrwały i ćwiczy rzeczywiście osiągając coś.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic