Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co To Było ? :|
damiano
post 05.06.2007 - 18:49
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

Obudzilem sie dzis rano o 8 ,chcialem sobie jeszcze troszke pospac . Jednak jakos nie udawalo mi sie to ,obracalem sie w jedna ,w druga strone. Po jakims czasie cos dziwnego zaczelo sie dziac. Gdy tak lezalem na lewym boku co ok. 10 sekund pojawia? sie BARDZO INTENSYWNY pisk w prawym uchu.(wydawaly mi sie znajome). Po okolo 5-7 takich piskach poczulem jak uwalniam sie z ciala (co? pieknego) ,zsunalem sie z lózka i stanalem na podlodze.(bylem lekko przestraszony ,ale opanowalem sie) . Nagle zaczalem widzie? swoj pokoj. Przeszed?em si? ,spojrza?em na ?ó?ko - nie by?o cmego ciala. ?... podszedlem do lózka i zaczalem macac je czy czasem nie ma ciala heh... (kto ogl?da? wczoraj The X Files wie o co chodzi) :P Nagle poczulem ze jestem z powrotem w ciele ,piski nadal byly lecz ledwo slyszalne po chwili zanikly. Otworzylem oczy i pomysla;lem ... to napewno nie OOBE ,zbyt wiele sie nie zgadzalo ,miedzy inymi to ze moglem dotykac przedmioty ,czulem je ... , przedmioty ,pokoj róznily sie troche od rzeczywistosci.

Najbardziej realne by?y piski (na pewno je mia?em) i uczucie opuszczania cia?a ! Reszta ju? nie... By? mo?e LD ? Jaki? miesi?c temu mia?em BARDZO PODOBNE zdarzenie ,z tym ?e realne uczucie unoszenia a potem ma?o realny ,,pobyt w swoim pokoju'' - czyli identycznie jak w tej sytuacji :/ Napewno nie by?o to OOBE wi?c co ? Dzi?ki za jak?kolwiek pomoc na ten temat !
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
damiano
post 06.06.2007 - 21:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

Więc to uczucie unoszenia ,wychodzenia z własnego ciała było wytworem mojego umysłu ? Bo wydawało mi się bardzo realne. Co innego gdy już wylądowałem i zacząłem widzieć pokoj :P
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 06.06.2007 - 21:51
Post #3

Guests

CYTAT(damiano @ 06.06.2007 - 22:08) *
Więc to uczucie unoszenia ,wychodzenia z własnego ciała było wytworem mojego umysłu ? Bo wydawało mi się bardzo realne. Co innego gdy już wylądowałem i zacząłem widzieć pokoj :P

Tu nie chodzi o uczucie tylko o obszar, w ktorym sie znajdowales czyli w Twoim wypadku byl to pokoj. Uwazam jednak, ze jedna z najwazniejszych zasad kazdego podroznika powinna byc zasada dystansu do wszystkiego co sie czyta. Dopoki nie sprawdzisz tego na wlasnym doswiadczeniu nie mozesz byc pewny czy tak naprawde jest, wiec do dziela. OBE Rebelia czeka. :)
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic