oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Energetyzujaca Podróż Mentalna, **********
SORROW
post 24.01.2009 - 15:19
Post #1

Guests

Witam serdecznie .Jakiś czas temu wymyśliłem , a może raczej przekształciłem już istniejącą (tyle teraz ich jest ) metodę energetyzowania w trakcie mentalki , co doprowadza ( może doprowadzić ) do pełnego oobe.
Zaczynamy standartowo: pełen relaks, trans (nazwijcie po swojemu) .Dalej mentalnie (można nadal odczuwać swoje ciało i wrażenia dochodzące do niego ) wstajemy i opuszczamy mieszkanie . Idziemy na mentalny spacer - najlepiej znaną i utartą ścieżką. Jeżeli ktoś ma psa, którego wyprowadza kilka razy dziennie na pewno ma utartą ścieżynę .Podążasz nia angażując się w 100% w wyobrażenie. Próbujemy odczuwać powiew wiatru, zapach świeżego powietrza , itd.
Po kilku minutach wracamy , kierując się do swojego ciała leżącego) siedzącego wygodnie i znajdującego się w transie . Kiedy jesteśmy juz przy nim mózg powinien być mocno dostrojony , wrażenia stają się silniejsze (pod warunkiem,że spacer nie był zbyt długi i nie wyczerpał energetycznie ) teraz stojąc nad swoim fizyczniakiem po kolei przykładasz na niewielką odległość mentalne dłonie do miejsc wyobrażanych jako czakry .Poczujesz w tych miejscach ciepło, może nawet charakterystyczne wibrowanie (ruch) energii . Siedem punktów zaliczonych- koronę energetyzujesz krótko .
Teraz bardzo szybko powinno nastąpić najlepsze : mega relax, uczucie unoszenia się ,ogólnie głęboki trans.
Przy stosowaniu w nocy ,przy lekko odczuwalnym zmęczeniu wywali was z ciała na 1000 kilometrów .
Nie wiem do końca dlaczego tak się dzieje ,ale metoda w moim przypadku bardzo skuteczna .Przy odrobinie praktyki także szybka do zastosowania . Uff...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
r_m
post 13.06.2009 - 11:19
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

jakoś tego tematu wcześnie nie zauważyłem ;]

Takiego patentu jeszcze w mentalkach nie wymyśliłem zawsze energetyzowałem się z jakiegoś źródła (kryształ, miejsce mocy, kulki). Przetestowałem dwa razy Twoją metodę Sorrow i przyznam że ciekawe efekty przynosi. Robiłem ją trochę na szybkiego ale przy powrocie do ciała i mentalnym przykładaniu dłoni do poszczególnych czakr bardzo mocno to odczuwałem. Ciekawe efekty zaobserwowałem w ciele - przy każdej czakrze odczuwanie danej partii ciała zanikało. Jak już doszedłem do głowy to odczuwałem delikatnie tylko ręce. Nie wylazłem z ciała bo nie przykładałem się do tego należycie bardziej testowo sprawdziłem technikę;]. Wprowadził bym małą modyfikację jeszcze ją dłużej przetestuję ale przypadkowo odkryłem że jak przeciągnę energię mentalnymi rękami przez nogi parę razy do czakry podstawy to odczuwanie fizycznych nóg zanika więc tak samo z rękami proponuję zrobić. Czyli czakra serca (a wcześniej te niżej położone), potem przeciągamy parę razy energię do góry przez ręce (można też przytrzymać na rękach fizycznych mentalne dłonie powinno dać podobny efekt), następnie już energetyzujemy czakrę gardła. Warto też przy energetyzowaniu wczuć się też w kolory danej czakry (sądzę że to zależy też od danej osoby bo jak ktoś nie przykłada wagi do kolorów czakr i ma to gdzieś to odczuwanie poszczególnych kolorów czakr przy energetyzacji dużo nie da ;]). Tak czy siak efekt Twojej techniki był obiecujący muszę przeznaczyć na to więcej czasu (i nie być zmęczonym po piwach ;]) i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Kiedy ciekawy pomysł podsunął mi Misza a mianowicie żebym jak najdłużej był w mentalce, tak ma maksa i zobaczył co się stanie - nie wiem czy Wy ale ja mam takie silne odczucie ciągnięcia całej świadomości do ciała jak za długo przesiaduję mentalnie gdzieś w niefizycznych światach. Nie przetestowałem jeszcze tego może ktoś z Was się skusi i napisze o doświadczeniach ;].
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- SORROW   Energetyzujaca Podróż Mentalna   24.01.2009 - 15:19
- - mars   Co to tego mentalnego spaceru, to ja próbowałem ...   24.01.2009 - 21:32
|- - Zbyszek   Gdy to się robi w 2 osoby, siedzące obok siebie...   24.01.2009 - 22:19
- - Mystique   co do techniki SORROWA to muszę powiedzieć, że ...   25.01.2009 - 00:56
- - michu19931   Brzmi ciekawie, dziś spróbuje ;)   25.01.2009 - 01:25
- - SORROW   Dzisiaj znów było podejście-pora :przedpołudni...   30.01.2009 - 18:42
- - Paul 023   Chętnie wypróbuję technike :) Ale póki co to j...   30.01.2009 - 22:27
- - Iry   Wypróbuje też, ale pozycja dowolna? leżeć, sie...   30.01.2009 - 23:03
- - michu19931   Iry, jeśli nie wiesz gdzie leżą czakry to pewni...   30.01.2009 - 23:08
- - Paul 023   Iry wygląda na to, że jesteś bardzo młodym cz�...   31.01.2009 - 13:54
- - mars   Zastanawiam się skąd takie zainteresowanie temat...   31.01.2009 - 14:17
- - Paul 023   To fakt ostatnio ich przybyło... :) Nie mam nic p...   31.01.2009 - 14:25
- - SORROW   O młodych userach pisałem juz w jakimś temacie....   31.01.2009 - 15:39
|- - Paul 023   CYTAT(SORROW @ 31.01.2009 - 15:39) O...   31.01.2009 - 18:11
- - SORROW   He,he,he...od roku początkujący :) .Ja jestem po...   31.01.2009 - 23:58
- - Iry   Paul ogólnie mam 17 lat, czytałem dużo na tym f...   01.02.2009 - 00:58
- - Paul 023   Iry No to szczęściarz z Ciebie bo mi opuszczanie...   01.02.2009 - 18:21
- - Korna   Ciekawa metoda przy nastepnej mentalce napewno spr...   02.02.2009 - 12:57
- - SORROW   Odswiezam . Metoda testowana przez kilka osób z f...   12.06.2009 - 00:57
- - r_m   jakoś tego tematu wcześnie nie zauważyłem ;] ...   13.06.2009 - 11:19
2 Stron V   1 2 >

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park