Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> A Co To Było?
profesjonalistka846
post 06.06.2007 - 15:20
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 660

To sie stalo wczorej wieczorem,
Lezalam sobie wowczas w lozku rozmyslalajac o roznych sprawach i w pewnym momencie naszlo mnie takie cos, czego nie umiem wyjasnic. Z poczatku wyglądało to jak zwykła myśl, ale pewne wydarzenie sprawilo, ze najpierw (po "przebudzeniu"?) zaczelam sie zastanwiac czy to przypadkiem nie byla jakas hypnagogia, a potem nawet podejrzewac, iz byl to jakis przekaz od kogos/ czegos innego...

Chodzi o to, ze w pewnym momencie swojej myśli/"wizji" zobaczylam czlowieka, ktory podawal mi rękę i w tym samym momencie poczulam realne dotknięcie swojej dłoni! Az podskoczylam z wrazenia w lozku.

Dodam ze nie spalam, bo pomimo "wizji" bylam w pelni swiadoma.

W zasadzie to mysle, ze ktos chyba mnie wtedy "odwiedził', tylko tej wizji nie umiem wytlumaczyc...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Marcin181
post 07.06.2007 - 01:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1152

Darek jestes wielki! czytajac twoje posty odrazu robi sie lepiej na duchu! chcialbym mic tyle milosci co ty! Boze daj dodaj mi milosci! Panie Darku chce w cos wierzyc! w rebelie obe maniakow pisze to w okolocznosciach ktore mnie martwia! Rebelia musi byc na wieksza skale! ludzie uwazaja Obe odkrywcow za wariatow, czubkow! heh czy na tym polega ta rebelia? by nas wszystkich do psychiatrow wyniesli? pewnie myle pojecia OBE rebelii! napewno! ahh napewno pisze glupoty! ale to siedzi we mnie! Pozwolicie mi przyjaciele ze napisze to w tym poscie! Przepraszam :/!
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic