oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy To To?
zaku
post 12.05.2007 - 06:03
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Piszę rano, gdyż przed chwilą miałem sen. Dam wam urywek, gdy płynąłem w jakimś tunelu. Chciałem się utopić to może bym wyszedł. Ale przypomniało mi się że w śnie nie muszę oddychać. Więc zacząłem płynąć do tyłu ( przypomniałem sobie o chodzeniu w tył) i bam.
Poczułem się bardzo lekki i widziałem czerń/ciemność. Żółte małe światełko było. Pomyślałem o ostrości i nic. Widziałem jakby twarze w ciemności, więc powiedziałem sobie że wiem że jak chce to będą dobre duchy i przestałem widzieć ten wytwór wyobraźni (mówie o odlewach twarzy). Nie ruszałem się gdyż byłem w szoku. Pomyślałem o ciele, i zacząłem wracać do c.f. Serce biło mi jak szalone po powrocie.

Czy byłem poza? Czy to było to?

PROSZĘ O POMOC. Odpowiedzcie mi na pytania.

P.S. Żeby nie było, że ktoś mi nie wierzy, mogę przyrzec na wszystko

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Marcin181
post 07.06.2007 - 00:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

niepotrzebnie piszesz o tym na forum! jak angello pisze o tym ze s to poczatki wyjscia! powinienes sam zastanowic sie nad tym! dziwi mnie to ze jestes zaliczany do astralnych podroznikow jak nie mozesz jednoznacznie wyjasnic czy to byla jakas halucucynacja czy OBE! ja wierze w ciebie mam nadzieje ze bedziesz wielkim OBE maniakiem! "Boze dodaj nam sily by milosc i prawda ogarnela nasze serca"
Go to the top of the page

+Quote Post
Angello
post 07.06.2007 - 02:22
Post #3

Guests

CYTAT(Marcin181 @ 07.06.2007 - 01:57) *
dziwi mnie to ze jestes zaliczany do astralnych podroznikow jak nie mozesz jednoznacznie wyjasnic czy to byla jakas halucucynacja czy OBE!

Ja mialem ten sam problem przy pierwszym wyjsciu i nie tylko. Kiedy udaje Ci sie osiagnac cos w kierunku OBE to emocje temu towarzyszace sa niesamowite, wiec nie ma sie co dziwic zaku'owi. :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park