Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Your First Time, twój pierwszy raz...OOBE
AuroN
post 07.06.2007 - 16:41
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1274

Jestem początkujący... nie udało mi się jeszcze wyjść mimo że wibracje miałem 20 razy :P
Mam prośbę do tych, którym się udało OOBE. Napiszcie jak wyglądał wasz pierwszy raz, jakiej techniki użyliście, wspomagaczy w postaci muzyki lub ziółek itp.
Za każdym razem kiedy czuje że wpadam w głębszy trans niż zwykle coś mi przeszkadza -.- albo ktoś zapali światło, albo ktoś mnie budzi itp. Ostatnio słuchałem na mp3 utworu out of body experience od rabbit in the moon (podobno pomaga w oobe) wpadłem w niezły trans (chociaż tak mi się wydawało) już miałem przystępować do wizualizacji aż nagle w mp3 muza się zmieniła na gosie andrzejewicz (mp3 mojej siorki) nie muszę chyba pisać jak to mnie zdekoncentrowało. Nie mogłem zmienić utworu poniewarz przerwało to by mój trans. Kontynuowałem wizualizacje i miałem ledwo co wibracje :/
Często używam wizualizacji, których z nikąd nie zaczerpnołem, sam wymyśliłem bo miałem takie przeczucie że to na mnie podziała lub miałem określone wrażenie ruchu, które chciałem pogłębić. W tamtych przypadkach doznawałem naprawdę wielkich wibracji.
Kiedy mam wibracje lub czasem gdy wizualizuje sobie mój ruch czuje jak mi się mięśnie napinają :/
W związku z tym co napisałem mam do was pytania:
-Czy wy też używaliście "własnych" wizualizacji?
-Czy też macie problem z rozluźnieniem kiedy macie wibracje?
I pytania jakie zadałem na początku czyli?
-Czy używaliście jakiś wspomagaczy? Czy to pomogło?
Mam kilka nagrań hemi sync i hoduję saslvie.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
damiano
post 07.06.2007 - 17:21
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

CYTAT(AuroN @ 07.06.2007 - 17:41) *
Ostatnio s?ucha?em na mp3 utworu out of body experience od rabbit in the moon (podobno pomaga w oobe) wpad?em w niez?y trans (chocia? tak mi si? wydawa?o) ju? mia?em przyst?powa? do wizualizacji a? nagle w mp3 muza si? zmieni?a na gosie andrzejewicz (mp3 mojej siorki) nie musz? chyba pisa? jak to mnie zdekoncentrowa?o. Nie mog?em zmieni? utworu poniewarz przerwa?o to by mój trans.

hi hi hi :)

Mi te? jeszcze sie nie uda?o a wibracji te? mia?em sporo. U mnie te? czasem sie napinaj? mi??nie przy wizualizacji ,staram sie rozluzni?. Jak narazie wizualizacje nie przynosz? efektów ,czasem stosuje w?asne :P Ale nie poddaje sie :P
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic