Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Promujmy Oobe
Bmetbg
post 07.03.2009 - 20:19
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3538

Na pewno wiemy wszyscy, że to co robimy, jak działamy, postępujemy i tworzymy ma bezpośredni wpływ na nas samych i na nasze otoczenie. Wiadoma również sprawa i rzecz oczywista, że nasz charakter, sposób bycia kształtuje nas jako osoby. Człowiek istota społeczna w procesie socjalizacji musi przestrzegać norm, zasad panujących w makro i mikro strukturach społecznych. Generalna zasada jest taka by czynić dobrze a wszystko co "inne", co nie mieści się w normach jest złe.
Czy obe mieści się w tzw normach pojmowania przez zwykłych ludzi, czy też lepiej jest nie uświadamiać "ich" z obawy braku akceptacji itp. Niestety dochodzę do wniosku, że jakkolwiek bym nie chciał transparętnie pokazać zwykłym ludziom o co mi chodzi to napotkam się na brak akceptacji. Czuje że ludzie zajmujący się obe to współcześni druidzi, osoby zaczarowane, o których mało wiadomo i jeszcze mniej wiadomo czym się zajmują. Nie ukrywam, że strasznie mnie to gdzieś tam nie raz uwiera np przy kontaktach między ludzkich, szczególnie z nowo poznanymi osobami. Trzeba się ukrywać... . Nie można powiedzieć czym się zajmujesz, jaka jest twoja pasja, a tak bardzo byś chciał(a). To straszne...
Proponuje trochę "ukomercyjnic";] całą sprawe. Uważam, że lepiej jest gdy ktoś mnie zapyta co oznacza mój napis na koszulce, i ja mu powiem. Niż żebym sam chciał coś komuś na ten temat powiedzieć.
Zachęcam do ostrożnego promowania oobe. Może macie pomysły jak to robić? Wyjdźmy z ukrycia. Rozmawiajmy...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
twistoid
post 21.06.2009 - 07:49
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

Ja tam do obe nic nie mam, w sumie to nawet szanuję ten zawód. Tak na dobra sprawę analizując to wszystko to nie życzę obe nikomu.Coraz bardziej widzę że ludzie głupieją na jego punkcie tak jak kiedyś na punkcie beatlesów omdlenia niedożywienia ,nieuzasadnione trepanacje.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic