Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> A Co To Było?
profesjonalistka846
post 06.06.2007 - 15:20
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 660

To sie stalo wczorej wieczorem,
Lezalam sobie wowczas w lozku rozmyslalajac o roznych sprawach i w pewnym momencie naszlo mnie takie cos, czego nie umiem wyjasnic. Z poczatku wyglądało to jak zwykła myśl, ale pewne wydarzenie sprawilo, ze najpierw (po "przebudzeniu"?) zaczelam sie zastanwiac czy to przypadkiem nie byla jakas hypnagogia, a potem nawet podejrzewac, iz byl to jakis przekaz od kogos/ czegos innego...

Chodzi o to, ze w pewnym momencie swojej myśli/"wizji" zobaczylam czlowieka, ktory podawal mi rękę i w tym samym momencie poczulam realne dotknięcie swojej dłoni! Az podskoczylam z wrazenia w lozku.

Dodam ze nie spalam, bo pomimo "wizji" bylam w pelni swiadoma.

W zasadzie to mysle, ze ktos chyba mnie wtedy "odwiedził', tylko tej wizji nie umiem wytlumaczyc...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
noizz
post 08.06.2007 - 11:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 245

Ja widze to tak. Jest WIERZYĆ, albo WIEDZIEĆ. Wierzyc, to przyjmowac cos bez dowodow. Wiedziec, to przezyc, dotknac i zobaczyc.

Ludzie wierza w Boga, ale nie maja dowodow. To jest wiara.

Ludzie rowniez wierza, ze swiat sklada sie z atomow. Tak tak, wierza. Widzieliscie kiedys atomy? W tej materii ufamy naukowcom. Dlaczego? Bo ogolnie spoleczenstwo lepiej wychodzi na tym jesli wierzy wiekszosci. Jesli wiekszosc mowi cos, to statystycznie wychodzi, ze raczej mowia prawde. Taka nasza natura, nie ma sie co temu dziwic. Kiedys ludzie wierzyli, ze Ziemia jest plaska a wszystkie planety kraza wokol niej po kolowych orbitach. Ciezko bylo to zmienic. Potrzeba bylo DOWODOW.

Ja wierze, ze w moim organizmie jest DNA, wierze, ze uklad sloneczny ma 9 (chociaz teraz to juz nic nie wiadomo;)) planet a Ziemia jest 3 planeta od Slonca.

Ale WIEM, ze OOBE istnieje ;) Dajmy ludziom na to dowod.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic