Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak To Nazwać, Do Czego Doszłem?, To było dziwne.
Govicz
post 07.06.2007 - 10:47
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1269

Wczoraj wieczorem le?a?em na ?o?ku, z zamiarem próby doj?cia do tak zwanego mrowienia.. By? to moj pierwszy raz, takiej koncetracji, wyciszenia przed snem. No i tak le?a?em wyobra?a?em sobie ?e moje cia?o jest coraz l?ejsze, coraz s?abiej dotyka ?ó?ka.. wogule tak powolutku przestawa?em czu? swoje cia?o. Oczy mia?em zamkni?te.. Mia?em bardzo delikatne mrowienie w d?oniach i nad kostkami. Nagle mimo ciemnosci moj wzrok si? wyostrzyl(jesli mozna to tak nazwac). Poczu?em i zarazem wyobrazi?em to sobie(samo przysz?o) ?e spadam, moje cia?o oddala sie od miejsca w którym le?a?o, ale nic troszke mnie to zaniepokoilo, ale nie na tyle ?ebym sie zdekoncetrowa?. Tak spada?em i spada?em i wko?cu poczu?em(moze to tylko mi sie wydawalo) ?e cos sie dzieje z moim cia?em tak jak by cos mnie opuszcza?o i w tym momecie sie zlek?em i otworzy?em oczy. Niechce tu mowic ?e odrazu za pierwszym razem udawa?o mi wyjsc, bo to jest ma?o realne ?eby to mnie sie udalo^^, nie wiem poprostu co sie dzia?o.

Za b?edy w texcie przepraszam.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Govicz
post 08.06.2007 - 18:01
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1269

noizz... jesteś wielki.. zmotywowałeś mnie jak nikt! xD Teraz podejde do toego troszke inaczej. Postaram sobie uświadomić że mogę, skro oni mogą.. to ja też! xD Dzieki jeszcze raz. Bez Was bym nawet się za to nie zabrał. x)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic