CYTAT(Dzyeson @ 23.07.2009 - 12:18)

o lol dreamer wlewam sobie jak 100 skurwy... po prostu napisałem tak , żeby dać wiarygodność temu co pisze , żeby polazać ze takie miejsce istnieje , dać temu wszystkiemu wiarydonosc. Jak bym tak nie zrobił to dużo osob by pomyslalo ze jak inni tego nie mają to znaczy ze pewnie to nic niezwyklego. Wez idz lepiej zostaw na swoim łożku energię zebys mogł wychodzic z ciała a po kilku latach sprzedaj to na allegro i napisz ze jest to łózko , na którym wyjdziesz z ciała w minute.
musze sie nad tym zastanowic. pomysl niezly :D
z tym lozkiem naprawde dziwna sprawa, dwie fazy przed rem na dwie nocki. nierealne dla mnie...
dzyeson. takie notki, opisy podrozy najlepiej zapisuj w szafce i zamykaj na kluczyk. Czego oczekujesz zamieszczajac to na forum? pochwaly? szacunku? nikt ci twoich doznan nie podtwierdzi bo mamy bariere leksykalna nie do pokonania. Operujemy jezykiem ktory sie zupelnie nie nadaje do porownywania wlasnych doznan. Zastanow sie stary, co chcesz tym osiagnac ;)
cieple pozdro ;)
ps.
CYTAT(Dzyeson @ 20.07.2009 - 15:26)

Może to byłem ja a one może były mną?
to juz tak smierdzi ezoteryka ze az sie plakac chce. wiesz za co ceni sie takich jak monroe albo DS? za scisly, konkretny styl. Pomijajac to, ze nie da sie opisac dokladnie swoich doznan, tak aby zrozumiala to druga osoba, od stylu zalezy bardzo wiele...